ANNONS
Integritet på Tailsweep

Lever fortfarande på helgen

/

Godmorgon!

….morgon igen och redan onsdag. Hänger knappt med i veckorna nu, tror jag räknade ut att det var 9 veckor kvar till sommarlovet alldeles nyligen, nu är det 7 eller är det 6? I den här farten blir man ju panchis snart.

Hörni, vår helg med Thedde blev ju liksom hur härlig som helst. Lever fortfarande på det.

I fredags bjöd vi in till grillfest hemma hos oss. Theddes farmor o farfar, mormor och morfar (låtsas farmor och farfar var tyvärr krassliga), sen var det Mange (Theddes pappa för er som inte vet det) och hans Maria och hennes 2 barn. Sen var det vi allihopa. Vädret var ju enastående bra så vi hängde ute på altanen i början av kvällen.

När vi åt flyttade vi oss inåt, uterummet är ju guld värt när det fortfarande är kyliga kvällar. Nu går det ju att vara i uterummet, innan var det ju prylar upp till taket här. 😂

Gjorde så god klyftpotatis i airfryern som jag tänkte du skulle få recept på senare idag. Gjorde också 2 lite annorlunda sallader till maten. Det får du recept på sen.

Så mysigt på alla sätt! Blev en väldigt trevlig kväll.

På Lördagen drog Thedde till Sthlm, han skulle kolla SM finalen i innebandy bl a. Vi tog en skön promenad. På bilden här ovan skulle vi få till nr:18. Så varmt var det på vår morgonpromenix. Helt otroligt så härligt.

Det var härligt att sätta sig i solen efteråt och njuta av kaffe och iskall bubbelvatten.

På kvällen tog vi cyklarna ned på stan. Besökte bl a vår nya matvarubutik vi fått i småstaden. ICA Kvantum, så fräscht var det. Påminde mycket om butiken i Lindvallen Sälen faktiskt.

På Söndagen körde jag Thedde till Arlanda igen. Aldrig roligt med dessa avsked, skrev ju det till er också. Nu håller han på och flyttar till sin nya stad för fullt. Istället för Maienfeld blir det nu Chur som blir hans nya stad. Kanske har ni hört talas om det? Många stora skidtävlingar går av stapeln just i Chur i Schweiz. Sägs vara en av världens bästa ski-resorts.

Nehej! Dags att ta tag i dagen här. Vi hörs lite senare. Kommer recept på de där ljuvligt goda potatisarna och salladerna till grillat också.

Kram Nina

8

Följ mig gärna på Instagram, uppdaterar story dagligen.

@niiinis.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00