Lever fortfarande på helgen

Godmorgon!

….morgon igen och redan onsdag. Hänger knappt med i veckorna nu, tror jag räknade ut att det var 9 veckor kvar till sommarlovet alldeles nyligen, nu är det 7 eller är det 6? I den här farten blir man ju panchis snart.

Hörni, vår helg med Thedde blev ju liksom hur härlig som helst. Lever fortfarande på det.

I fredags bjöd vi in till grillfest hemma hos oss. Theddes farmor o farfar, mormor och morfar (låtsas farmor och farfar var tyvärr krassliga), sen var det Mange (Theddes pappa för er som inte vet det) och hans Maria och hennes 2 barn. Sen var det vi allihopa. Vädret var ju enastående bra så vi hängde ute på altanen i början av kvällen.

När vi åt flyttade vi oss inåt, uterummet är ju guld värt när det fortfarande är kyliga kvällar. Nu går det ju att vara i uterummet, innan var det ju prylar upp till taket här. 😂

Gjorde så god klyftpotatis i airfryern som jag tänkte du skulle få recept på senare idag. Gjorde också 2 lite annorlunda sallader till maten. Det får du recept på sen.

Så mysigt på alla sätt! Blev en väldigt trevlig kväll.

På Lördagen drog Thedde till Sthlm, han skulle kolla SM finalen i innebandy bl a. Vi tog en skön promenad. På bilden här ovan skulle vi få till nr:18. Så varmt var det på vår morgonpromenix. Helt otroligt så härligt.

Det var härligt att sätta sig i solen efteråt och njuta av kaffe och iskall bubbelvatten.

På kvällen tog vi cyklarna ned på stan. Besökte bl a vår nya matvarubutik vi fått i småstaden. ICA Kvantum, så fräscht var det. Påminde mycket om butiken i Lindvallen Sälen faktiskt.

På Söndagen körde jag Thedde till Arlanda igen. Aldrig roligt med dessa avsked, skrev ju det till er också. Nu håller han på och flyttar till sin nya stad för fullt. Istället för Maienfeld blir det nu Chur som blir hans nya stad. Kanske har ni hört talas om det? Många stora skidtävlingar går av stapeln just i Chur i Schweiz. Sägs vara en av världens bästa ski-resorts.

Nehej! Dags att ta tag i dagen här. Vi hörs lite senare. Kommer recept på de där ljuvligt goda potatisarna och salladerna till grillat också.

Kram Nina

67
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A
A
11 months ago

Så mysigt Nina😊
Men du dom skorna hade jag glömt, så coola.😍 Ja hela du är alltid så himla cool 😍😎 men vart var hittar man att köpa dom, nuu vill jag ha 😅

Ha en fin lille-lördag, här i norr är det snöblandat regn om 0 gradigt

Kram/A😘

niiinis
niiinis
Reply to  A
11 months ago

Tack snälla! ❤️ Det är ett par Converse, köpte dom i Spanien men sett att de finns även här. Senast på Mall of Scandinavia. Kram kram

Mamma till 3
Mamma till 3
11 months ago

Har läst din blogg i många många år. Jag har samma relation till min mamma som du har till din.även pappa ska jag tillägga. Men min mamma blev hastig sjuk och avled för 1.5 mån sedan. Blev endast 69 år. Saknar henne så otroligt mycket.

niiinis
niiinis
Reply to  Mamma till 3
11 months ago

Åh men snälla någon så otroligt ledsamt. Beklagar verkligen din förlust. Stor stor kram! ❤️

Kristina
Kristina
11 months ago

Är nya ICA en Kvantumbutik?

niiinis
niiinis
Reply to  Kristina
11 months ago

Yes.

Charlotta
Charlotta
11 months ago

Jag har läst din blogg länge, men först på senare år förstått att du verkar bo på gatan där jag växte upp (1983-1990). Vi flyttade till Skåne sedan och sen vidare ut i världen, men den där gatan ligger mig varmt om minnet (alla kompisar bodde där också). Så kul att se hur fint det är fortfarande!

niiinis
niiinis
Reply to  Charlotta
11 months ago

Nej men vad roligt…. Ja det är fortfarande en väldigt fin och omhändertagen gata och ett fint område. ❤️

Img 5315.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel v. 17

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x