Bakslag de luxe

Hej på er!

Nu har jag massor att uppdatera er med. Blev ett riktigt bakslag med min rygg som svepte undan fötterna på mig. Gårdagen bara grät jag, i förrgår var jag väl i chock för att den vidriga smärtan var tillbaka. Men idag har jag tagit mig i kragen och tänkt att nu måste det här livet ändå levas.

Som jag grät när detta blombud landade här hemma. Det var min älskade Thedde från Schweiz som skickade. Gissa min lycka? Han ville peppa sin mamma. Som jag behövde det och gissa om det satt som en smäck. De tuffa dagarna är det verkligen min familj som bär mig. Tänk vad jag får vara lycklig som har dom.

Igår jagade vi efter en elektrisk fåtölj som man kan ligga i. Det var nämligen så att vi var hem till mamma och pappa och jag låg i deras elektriska fåtölj och kände verkligen hur avlastad i ryggen jag blev. Otroligt härligt! Känns som detta skulle kunna vara ett sätt att sova på när det är som värst. Jag kan kunnige ligga på ett enda sätt som är behagligt när ryggen är som värst så det blir ingen sömn, och då läker man ju inte direkt bra. Vi åkte till Jysk här i stan och ville köpa en liknande fåtölj, tyvärr fanns bara visningsex kvar och den fick dom inte sälja. Jysk i Märsta hade, märkte på vägen dit att de ju stängde resan kl 18. Vår hemma i småstaden stänger kl 19. Ringde till kundtjänst och frågade efter numret till butiken, kundtjänst trodde absolut de kunde hjälpa oss ändå även om vi var någon minut sen. Ringde butiken och berättade om dilemmat inte kunna sova, diskbråck och en fåtölj som kanske kunde vara räddningen men fick en lite otrevlig röst i örat om att man minsann stänger klockan 18 och att de inte alls kunde vänta. 18.02 svängde vi in på butikens parkering, då var det kolsvart inne i butiken och stängt. Så jag tog bort reservationen av fåtöljen och köper den någon annanstans istället. Jag har jobbat i butik i många många år och vi var i alla fall alltid tillmötesgående om någon ringde och verkligen ville ha något men var någon minut sen, alltid. Så det kändes lite trist, men men…. Så kan det ju vara.

Söndergråten och trött, ja så kan man kanske sammanfatta de senaste dagarna. Tufft med bakslag när man nästan var helt bra. Men så är läkning av diskbråck, det tar ofantlig tid. Ska till min osteopat imorgon, jag fick en tid som någon avbokat. Så skönt!

Idag är inte smärtan riktigt lika vidrig som den varit så man kan ju verkligen hoppas på att det bara var just ett bakslag. En överansträngning av för mycket styrketräning och för långa promenader. Kanske inte träna ryggen så mycket som jag gjort, men man gör det ju för att försöka hjälpa ryggen att bli starkare och inte få detta mer. Men se den pucken gick inte, då blidde det bakslag de luxe helt enkelt. Men men, jag kämpar på. This too shall pass….. min nästa tatuering.

Vi hörs snart igen hörru, tack för du finns.

Kram Nina

90
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
1 year ago

Åh, så tufft för dig. Har dina naprapater och osteopater kollat upp hur bäckenbotten och övriga magmuskler och höft/rumpa lirar tillsammans och var för sig? Jag har alltid trott att jag haft koll på de musklerna men efter 1,5 år med ett bäcken som ständigt roterar snett och ont i bäcken och rygg har jag fått börja med små, små aktiveringsövningar. Var inte alls så stark som jag trott eftersom jag haft vissa av musklerna inaktiverade och då varken skyddar eller håller de övrigt på plats. Sedan är ju såklart ett diskbråck en riktig skada men kan ju ha orsakats av andra svagheter. Hoppas du får bra hjälp oavsett.

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
1 year ago

Ja, osteopaten har koll. Har ju tränat djupa magmuskler i 3 månader nu och core. Inte alls lätt när man typ inte har några sen förut. Tack för omtanken! ❤️

Liselotte
Liselotte
1 year ago

Jag hoppas det onda ger med sig snabbt. Har själv problem med ryggen och vet precis hur det känns när det kommer ett bakslag. I mitt fall kommer bakslagen oftast när jag känt mig bra en längre tid och sedan kan det räcka med en enda oförsiktig rörelse för att det ska bli skit igen.
Jag har inga tatueringar men skulle jag skaffa en så skulle det vara den…. This too shall pass.
Krya!!

niiinis
niiinis
Reply to  Liselotte
1 year ago

Ja jag var ju helt bra, kände inte av det alls under en hel vecka. Sen sa det bara pang…. Så oerhört ledsamt och jobbigt både mentalt och fysiskt. Tack för du delar med dig, på något sätt får man kraft av er andra som tampats med samma sak.

Kram

Pia
Pia
1 year ago

Usch jag lider med dig. Jag har själv haft diskbråck och vet vad det vill säga. Vi fick köpa elektrisk säng till mig, då jag varken kom i eller av en vanlig säng. Jag fick gå med kryckor och det tog ca 6 månader för diskbråcket att läka. Läkaren sade att det bästa är om ett diskbråck får självläka. Visst kan jag känna av ryggsmärta och obehag än idag men inte utan att det är överkomligt. Jag får massage 1 ggn/månad och det hjälper mig väldigt mycket Min lilla nallebjörn är vetevärmaren som jag tycker är så skönt när jag börjar känna av det. Det gör att mina muskler slappnar av och inte krampar. Tränar öven på vibrationsplatta men det är nog inte att rekommendera förrän ditt diskbråck läkt. Skickar styrkekramar till dig och hopp om att du snart ska må bättre. Kram <3

niiinis
niiinis
Reply to  Pia
1 year ago

Ja jag har fått höra samma, att kroppen helst ska läka ut det av sig självt. Känner två som opererar diskbråck och blir ännu värre och kan än idag leva helt normalt. Så hemskt, det vore mardröm.

Nej man får snällt vänta ut detta, göra sina övningar och knapra värktabletter.

Kram till dig! ❤️

C.
C.
1 year ago

Cyberkraaaam!! ❤️
hoppas att det blir bättre med ryggen! Tycker så mycket om dig och din blogg 🌞
Hoppas du får en fin helg trots allt.

niiinis
niiinis
Reply to  C.
1 year ago

Tack vackra fina du! ❤️

Katarina
Katarina
1 year ago

Thedde, vilken son💖
Krya på dig!

niiinis
niiinis
Reply to  Katarina
1 year ago

Ja han är så otroligt fin och omtänksam! ❤️

MH
MH
1 year ago

Det är verkligen så jobbigt med ont. Det är lätt till att träna för mycket när man känner sig bättre. Jag har RA sen 26 år tillbaka och det går i skov de där inflammationerna i lederna. Tränar jag eller går för mycket blir det som ett brev på posten man får lida ännu värre. Har du provat varma bad i bassäng och träna lite lätt där? jag gör det en gång i veckan vi har SPA ett par kilometer från oss och du det är ute på landet på Österlen hur skönt som helst. Krya på dig och Stor Kram/MH

niiinis
niiinis
Reply to  MH
1 year ago

Ja det kan vara så att jag gått på för hårt. Men det har ju hela tiden känts bra så svårt att inte….. Har spabad hemma och när jag väl kan ska jag försöka hoppa i den. Värme är väldigt skönt! ❤️

Img 3775.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel v.18

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x