ANNONS

Fått vara uppe

Hej igen!

Ligger här på mage och bloggar, börjar bli riktigt stark i nacken nu. Haha, ska man skratta eller gråta? Men inget ont som inte har något gott med sig. En stark nacke tackar man inte nej till ju.

Jag har också fått njuta av vädret som var, nu är det mindre kul med regn och smatter mot rutan. Men det ska ordna upp sig till imorgon igen. I alla fall så åkte vi ut en tur till bryggan, bara låg där och lyssnade på musik tills det började blåsa lite för mycket. Så himla skönt! Fick 1000 frågor om klänningen, försökte leta men den är tammetusan slut. Den är i alla fall från Cellbes.

Fick frågor om denna outfit också, t-shirten köpt förra sommaren från H&M. Kjolen var slutsåld med såg att det fanns en liknande HÄR.

Hade en bra dag i helgen, i Söndags åkte vi till Brobygård och åt lunch med mamma och pappa. Avslutade med efterrätt….. men herreminjee så gott det var!

Hallonpaj med vaniljglass, vaniljsås och jordgubbssås. Åh herre…. Ni måste ju bara äta detta ihop. Jag har ett recept på en jättegod hallonpaj HÄR.

Jordgubbssåsen då, ja då kan jag tipsa om jordgubbs & champagnesåsen från Hafi, googlade förut och hittade det HÄR. Den är sååå god och har de senaste gångerna fått dekorerade våra efterrätter här hemma. Senast igår gjorde jag en kanelkaka som vi åt med glass och den här såsen, magi! Kommer recept på det med.

Har fått vara ute på korta promenader. Så skönt att vissa dagar kunna vara uppe lite mer. Här hade vi precis gått ett litet varv i Bredsand.

Idag är det ”Fredag” så ikväll blir det något gott att äta. Vi får se vad vi hittar på? Vad äter ni ikväll? Kom gärna med tips.

Vi hörs snart igen!

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erika Larsson
Erika Larsson
11 months ago

Vilka snygga glasögon var är dom ifrån 😎

niiinis
niiinis
Reply to  Erika Larsson
11 months ago

TACK! Dom är från LV. 🖤

Nästa inlägg

Basilikaolja, gott till mycket!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x