Torsdagstipsen

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel och Zalando. 

Hej finisar!

Jo men jag kämpar på, just nu ligger jag i en solstol på altanen. Inte jättejobbigt ska jag säga, ligger på mage så det skulle väl vara det då. Men just idag är det inte så synd om mig, smärtlindrad hyfsat bra just nu i alla fall. Går upp och ned med det där….

Tänkte köra Torsdagstipsen. Det var väldigt uppskattat första gången jag gjorde ett sånt inlägg så jag tänkte att jag fortsätter.

Har provat mina nya solisar här. Vet inte vad jag tycker än, tror att dom blir rätt coola när man är i ordningfixad och så. Du vet hur det är med det där, är man inte fixad så känns inte mycket sådär wow. Dom var i alla fall otroligt sköna på! Kan verkligen rekommendera om man vill ha coola sköna solisar. Dom svarta hittar du HÄR – superbilliga nu på 30% rabatt. De bruna hittar du HÄR. Samma här, 30% rabatt.

Fick massa frågor om min tröja på Instagram, tänkte jag skulle tipsa om den också när jag ändå är igång. Det är Adidas samarbete med Marimekko. Äääälskade färgerna, har beställt ett par tights så ska passa också. Tröjan hittar du HÄR.

Beställde 2 riktigt somriga läppglans, ville ha vårdande som inte direkt har någon färg men är lite glittrigt. Båda dessa var super! Så fina verkligen.

Detta är en plumpande läppglans, en nyhet från Clarins och just nu 30% rabatt. Verkar gå åt som smör i solsken just nu. Min färg heter Peach Glow 22. Innehåller volymökande peptider och är supervårdande. Detta kommer bli en favvo! Du hittar den HÄR.

Detta är min andra jag beställer från samma märke. Också en helt underbar läppglans. Har totalt fastnat för just denna. Den här färgen heter ICE, innehåller hyaluronsyra som binder och behåller fukt i läpparna. Den är på 20% rabatt just nu så skynda fynda om du ska investera i lite bra läppglans. Finns HÄR.

Jahapp, det var lite skönhet och kläder. Ger vi oss in i köket och hemmet har jag lite tips där också.

Har du lite torrt bröd hemma? Kasta aldrig det! Det går och göra så mycket med det. Antingen slänger du i det i blendern och gör ströbröd av det. Sen kan du göra detta också:

Skiva upp det. I stekpannan med det och sen ringlar du god olivolja över. Låt rosta på medelvärme, håll koll bara så du inte bränner det. Strö på lite flingsalt sen är det klart.

Såååå gott! Gott till sallad, gott till grillat, bara gott och sitta och tugga på som snacks. Mums!

Vill du ha goddoftande tvål så kan jag tipsa om dessa som jag sprang på för några veckor sen när jag var in på en restaurangtoa. Testade båda och de doftade supergott bägge. Bra pris var det på dom också. La foret hittar du HÄR, atmosphere hittar du HÄR. 20% rabatt nu. Finns doftpinnar i samma om man vill ha det på toa.

Apropå toalett. Ett sista litet tips för hemmet då! Vi har rätt trista toaletter hemma. Med enkla medel kan man även mysa till toaletten lite. Ska snart göra om toaletten på övervåningen. En ny kommod och nytt badrumsskåp och lite sånt ska införskaffas. Men man får ta allt lite utefter hur jag klarar det. Ingen stress, så kan man ju säga. Men vill man bara mysa till det lite lite så kan man ju fixa lite saker.

Hade ett lite tråkigt hörn i badrummet som såg både tomt och lite sterilt ut.

Enkelt fixat med en hylla, tror jag köpte den på Jysk. Man kan ställa in lite handdukar, toapapper och skönhetsprodukter kanske.

Den här toaletten är ju såååå trist (det är här det ska bli nytt handfat och badrumsskåp), men med en matta och lite handdukar så blir det ju i alla fall lite mysigare.

Ja det var lite torsdagstips! Nu ska jag vila lite. Ha en mysig kväll nu hörni.

Kram Nina

66
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
Lisa
1 year ago

Hej! Har du länk till lipglossen🤩😍?

niiinis
niiinis
Reply to  Lisa
1 year ago

De måste ha ramlat bort, nu ska dom ligga där igen i alla fall. ☺️

Img 6252.jpg

Nästa inlägg

Varma pizzamackan

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x