ANNONS

Morsdag i bilder

Jag kör på!

Ja nu är det flera dagar som ska komma ikapp här på bloggen så jag kör på och bloggar järnet nu, så häng med för tusan.

Tänkte berätta om vår morsdag som var igår. Vi hade fullt upp att hinna med allt då Tony bokat bord åt oss på Sturehof på eftermiddagen OCH att vi skulle skjutsa ”Mellan” till Arlanda då han skulle på jobb i Milano i dagarna 3.

Som ni såg i morse så startade min dag med den här blombuketten. Så fin är den. Nästan så jag flyttar med mig den från rum till rum.

Kimono HÄR (just denna verkar vara slut men det finns i andra färger) // Linne HÄR // Jeans HÄR // Sneakers HÄR

Redan kl 07 i Söndags morse var vi bjudna på frukost hem till mamma & pappa. Ja man måste starta dagen tidigt om man ska gå allt att gå ihop.

Hos mamma och pappa blev vi bjudna på räksmörgås. Sååå gott! Dreglar nästan fortfarande. Alldeles färska nyskalade stora räkor till också. Mums!

Här vinkade vi hejdå till ”Mellan”, ja det var dit vi for direkt efter frukosten. Efter det for vi hem till Tonys föräldrar. Inga foton därifrån tyvärr. Jag låg i alla fall på mage i soffan och mofflade glutenfri äppelpaj med vaniljsås. Så så gott!

Efter det for vi till ett soligt Stockholm där Tony hade bokat bord till kl 15. En av mina absoluta favoritrestauranger, så det blev en perfekt morddagspresent.

Till förrätt blev det vit sparris för min del, toast Skagen för Tony. Milo hoppade på varmrätten direkt.

Sturehofs köttbullar skämtar man inte bort. Himmelskt goda. Såsen och potatispurén till är magiskt. Får du chansen någongång så testa om du inte redan gjort det.

Till varmrätt tog Tony också köttbullar och jag en halv hummer, deras skaldjur är så goda. Fräscha och så himla god smak. Till efterrätt blev det 3 praliner med smaken av jordgubb (den röda), brynt smör (guldiga) och plopp (den närmast). De var också goda i den omvända ordningen. Plopp var magi!

Knäppte av några bilder från altanen. Äntligen är den här perioden här igen. Alla mysiga stunder på altanen som det nu ska få njutas av. Vi har den här delen kvar att rengöra med högtryckstvätten, sen ska lasyren på och sen är vi klara. Sen kan man börja inhandla allt grönt till altanen på allvar, längtar!

Det blev en fin morsdag! 💕🌸 Tacksam för min familj. Man behöver inte så mycket mer i livet hörni.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

111
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
11 months ago

Åh du har så jädra mysigt och fint på altanen! Plockar du in allt ”pynt” och filtar osv på kvällarna?

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
11 months ago

Men tack! 🩷 Vi plockar bara in när det ska bli regn, annars så ligger allt alltid framme. Det har hänt att vi inte hunnit och att allt blivit blött, men en solig dag och ställa dem på tork i solen så är det klart på någon timme. ☀️☀️☀️

Kakka
Kakka
11 months ago

Åhh nu blev man sugen på köttbullar, tar alltid det om det finns på menyn…ligger nog i släkten för det gör min pappa också

Nina
Nina
10 months ago

Jobbar din Mellan oxå utomlands ?

niiinis
niiinis
Reply to  Nina
10 months ago

Han reser i jobbet. ☺️

Anna
Anna
10 months ago

Vilken mysig dag med familjen🌟
Sagt det innan och säger det igen; Milo har blivit då sjukt lik ”Mellan”!!

Nästa inlägg

Godaste Baconpastan

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x