ANNONS

Uppdatering rygg

Godmorgon!

Ni är många som frågar hur det går med min rygg, mest på Instagram. Jo men tack för omtanken, så gulligt av er att ni undrar. Jo men det går framåt, nu har drygt en månad av omgång 2 av diskbråck gått och jag kämpar på. Värst är jag på morgonen efter att ha sovit en natt, det tar ett par timmar av rejäl smärta innan jag känner lite lättnad. Bäst mår jag av att vara uppe och igång, det kan man ju när den värsta akuten fasen lagt sig.

Något som jag testat denna gången och som jag märkt har gett helt fantastisk effekt är en mackapär som jag läste mycket hade hjälpt andra, framförallt med läkning men också med smärtan. Den håller jag på och utvärderar nu och har använt den varje dag i en vecka. Låter er veta när jag testat en vecka till, då borde jag ha lite mer kött på benen om det.

Något jag klarat av varje morgon sen jag började använda mackapären är att ta mig ut på en kort morgonpromenad. Det hjälper också till mot smärtan!

Morgnarna är magiska nu. Solen har gått upp och sipprar in mellan träden, det har dock varit rejält kallt med bara 5-6 grader på morgonen. Nu får det bli lite värme känner jag! Så tidigt som jag går så är det typ bara djuren och jag vakna. Det är så tyst och lugnt och du möter ingen. Jo, sprang på 2 rådjur här en morgon.

Ville säga ”Låt inte mig störa” när jag gick förbi, och faktiskt så brydde dom sig inte nämnvärt om mig. Så mysigt!

I veckan var jag på möte med Daniel. Han är ”head of content creator” på plattformen där jag bloggar. Min plattform går under Expressen headquarters. Så jag fick vandra runt bland allt som ingår i den. Så intressant! Jag har haft många tuffa månader med min rygg och det har satt sig mycket mentalt på mig. Svårt att hålla motivationen uppe osv. Det var fantastiskt att få lite pepp av Daniel, pepp och motivation. Så glad att vi fick till ett möte!

På vägen hem besökte vi Fern & Fika för att äta lunch och inhandla de här kakorna jag pratat om förut! Så fantastiskt goda, inte klokt. Går inte och sluta äta heller så man blir proppmätt när man är på sin andra kaka. Dom är ju inte direkt små heller. Haha….. 😅

Har fyllt på lite glas också. Ibland sker olyckor och glas går sönder, något jag däremot ogillar starkt är när jag på middagar inte har likadana glas till alla. Haha, så nu har jag fyllt på vitrinet med favoriterna igen. Det blev vinglasen från serien Essence från Iittala, älskar de kantiga intrycket, finns HÄR. Sen blev det favoriterna från samma serie, cocktailglasen som passar lika bra till skumpa som att äta dessert ur, finns HÄR.

Nu ska jag sätta igång med dagen här, vi hörs snart igen. Ska uppdatera dig om vår altan, blommor jag köpt hem och lite nya recept.

Kram Nina

104
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Wienerbrödstårta med magisk jordgubbsfyllning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x