En helg att fira

Hej Måndag!

Här är äntligen sommarlovet igång, Milo snarkade länge och jag fick starta morgonen lugnt. Aaaah, det är detta som är sommarlov för mamman i huset. ☺️🌿☀️🌸 Skolavslutningen i Fredags blev toppen. Milo kvistade iväg vid kl 9.

Han var så fin! Samtidigt slöt fina kompis Olle upp också. De går till skolan tillsammans varendaste dag, precis som i Fredags. Sista skoldagen för 8:an. Fasen, man blir ju blödig för mindre.

Vi var världens pinsammaste föräldrar som kom med ballonger flygandes ur framrutan. Haha, lite kul måste man få ha med de små liven. Det var inte många som stod där heller som tur var för honom. 😂

Efter skolavslutning blev det enligt tradition en snickerskaka på stan. Kusin Edward var med också, han slutade sitt första riktiga skolår.

Vi mammor och pappor firade också med lite räkbakelse och bubbel. Absolut värt att fira att sommarlovet äntligen är här.

Lördag morgon startade som vanligt med min lilla smärtpromenad. Nu har jag också börjat med att hoppa i (hoppa i var väl synd och säga haha) bubbelkoppen. Den värmen och att jag rör mig lite i vattnet gör gött.

På dagen hade Milo match i Bålsta. Funkade fint och ligga på mage på kuddar och kika på matchen. De dagar det är lite sämre så sitter jag så lite som möjligt. Dom vann också, så kul och se!

På kvällningen skulle fina Veras student firas. Vera har också bott i Spanien och gått i skolan där men tog studenten hemma i Sverige.

Vera och fina mamma Sara som blivit en av mina bästa vänner. Vi bodde i Spanien samtidigt och fann varandra på ett fint plan. Så härligt att träffa vänner när man blivit äldre. Har känt Sara lääääänge men alltid på ett lite mer ytligt plan, inte som idag. Så glad för det!

En helt underbar kväll ute i Främjarstugan, kolla utsikten. Här var det mys och sitta långt in på kvällen.

Vi åkte hem rätt tidigt, story of my life med diskbråck. Men så glad att vi kunde vara med. Var hemma i tid till en kväll med film och godis i soffan. Det är inte så illa det heller.

Imorgon ska jag visa dig hur vår baksida blev när jag målade om möblerna, snacka om skillnad.

Hörs sen igen!

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Supergod smördegstårta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x