ANNONS

Mackapären som gjort underverk

God förmiddag!


Ja här har jag som vanligt startat dagen med att ligga på min IR-madrass. Jag berättade ju för dig att jag hade en mackapär som hjälpt mig så mycket som jag använde och detta är den. Den här har jag legat på nu varje dag i snart en månad. Morgnarna med min rygg var nämligen de stunder som man kände att man helst ville slippa, dom var alltid värst. Fick tipset att jag skulle testa en IR-madrass. Hade hört talas om det men aldrig satt mig in i vad det var.


Jag googlade och kontaktade då Trend Rehab och ställde lite frågor. Fick ett otroligt proffsigt svar tillbaka, en utförlig förklaring på skillnaderna mellan de olika madrasserna och vad de kan göra för kroppen. Jag blev eld och lågor och beställde en direkt. Vi mejlade vidare också efter att jag fått den och kom överens om att jag nu får ge er en rabattkod också. Ninah ger dig hela 25% rabatt t.o.m. 2/7.

Vad gör en IR-madrass:

Fotonterapin = inbyggda infraröda värmeelement som ger långvågig infraröd strålning, når djupt in i dina vävnader och hjälper till att läka och lindra en rad hälsoproblem. Det ger effektiv smärtlindring, minskad inflammation och behandlar olika besvär som artrit, ryggsmärtor och celluliter.

PEMF-tekniken stimulerar dina celler och kroppskemi genom magnetiska och pulserande elektromagnetiska fält. Detta främjar hälsa, förebygger celldysfunktion och minskar åldrandets effekter.

Jadekristallen med sin höga värmekapacitet bidrar till att rena din kropp, lindra stress och spänningar samt främja en harmonisk sinnesstämning.

Turmalinen är en mångsidig kristall som förbättrar lymfsystemet, minskar svullnad och hjälper till att eliminera gifter från din kropp. Ett diskbråck t ex är ju en djup inflammation. Den kan även stödja en bättre sömn och påskynda läkningsprocessen i hela din kropp.


Låt mig berätta mer, för nu är jag frälst. Efter att ha haft den i en månad så har jag lite mer kött på benen att berätta vad den gjort för mig. Jag valde ju den med PEMF, och det är pulserande elektromagnetiska fält som hjälper till att påskynda vävnadsläkning. PEMF återställer alltså spänningen i skadade celler. Och det i sig påskyndar läkning, minskar inflammation, verkar smärtlindrande, påskyndar återhämtning m.m. Exakt det som jag behöver.

Detta har madrassen gjort för mig:

1) Det första jag märkte var att min sömn förbättrades markant. Jag sover så mycket djupare och vaknar inte lika lätt, somnar dessutom om nästan direkt om jag vaknar. Detta skriver många andra också i recensionerna av madrassen.

2) Jag blir alldeles lugn och avslappnad när jag lägger mig på den, somnar ofta och känner mig som en ny människa när jag vaknar. Min oro har blivit markant bättre sen jag började använda den också. Det är en av de högsta vinsterna.

3) Den lindrar smärtan på bara ca 10 min. Även om jag får ont igen när jag kliver upp (med diskbråck är det jobbigast på morgnarna då diskarna är svullna och ska liksom ”tryckas ihop” igen) så upplever jag att smärtan inte blir lika skarp efter jag legat på den i ca 45 min – 1 timme.

Du hittar denna IR-madrass HÄR.


Den kom i en sån här behändig påse. Så vill man kan man ha den med sig överallt.


Jag har gjort i ordning ett hörn åt mig i vardagsrummet med ett påslakan på den, en kudde och filt. Detta är min lilla ”spa avdelning” som jag kallar den. 😌 Dessvärre är det fler k familjen som upptäckt det härliga med den här madrassen så jag får inte ha min ”spa-avdelning” för mig själv längre. Mer om det längre ned.


Såhär ser den ut när den är igång. Jag ligger både på magen på den, sen ligger jag på mage i soffan och har den uppepå min rygg också. Gillar båda men när jag vill ha det riktigt gött så har jag den på mig. Den väger ju en del så den smiter åt kroppen på ett jätteskönt sätt.


Vi har en till här nu som börjat ta över madrassen, inte bara Tony nu utan katten också. Haha, förstår henne, så behagligt på alla sätt.


Måste också tipsa dig om den andra IR-madrassen, den har ingen PEMF funktion men verkar vara sååå uppskattad av otroligt många. Den är billigare också. Finns att läsa mer om HÄR.


Trend Rehab har en hel del anti-aning produkter. Något som jag funderar på att beställa nästa gång är denna Microneedling pen. Så många som är supernöjda med den och tycker den ger samma behandling som på salong. Jag blir ju så nyfiken så jag måste testa. Finns HÄR.

Kika gärna in på deras sida för att se alla olika finesser som finns. Finns produkter för massage, vibrationsträning, träningsprodukter, tyngdtäcke och mycket mer. HÄR hittar du deras sida.

Glöm inte min rabattkod Ninah så får du 25% rabatt på hela sortimentet.

Kram Nina

37
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 8353.jpg

Nästa inlägg

Cava Sangria

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x