Fynda massa fint på Odd Molly

Äntligen!

Ja ni är många som frågat om det kommer komma någon rabattkod från Odd Molly igen? Och det gör det här förstår ni. Deras REA just nu är helt galen också så missa för tusan inte att kika in till den.

Här nedan följer lite inspiration:

En av de absolut skönaste klänningarna jag har, så följsam, så sval på och så tycker jag den är helt galet fin. Älskar ärmarna, smocket över bysten och så faller den så himla fint med det här tyget. Du hittar den HÄR, 30% REA just nu. Med min kod NINA20 blir det ytterligare 20% rabatt.

En kortärmad V-ringad klänning i 100% ekologisk bomull. Så fint mönster tycker jag och älskar smocket över bysten. Finns i flera färger också, den hittar du HÄR. 40% REA just nu och med min kod NINA20 blir det ytterligare 20%.

En jättefavorit! Skönare klänning får man leta efter och så är den ju verkligen ursnygg! Älskar älskar. Använder den till sneakers, klackar. Tofflor. Ja men allt. Du hittar den HÄR, 50% rabatt just på REA. Med min rabattkod NINA20 får du ytterligare 20% rabatt.

Men åh! Hur fin är inte denna? ÄLSK ÄLSK! Det är som att ha på sig ett nattlinne faktiskt. Här strosade jag runt på djurgården med vad som kändes som ett nattlinne men var egentligen en hur fin klänning som helst. Du hittar den HÄR, 40 % rabatt just nu men med min rabattkod NINA20 får du ytterligare 20%.

Såååå snygga brallor, men tänk på att de enligt mig i alla fall är lite små i storlek. Hur snygg rosa färg säger jag? Älskar dem. Dom blir man glad av. Finns HÄR, hela 70% rabatt och med min rabattkod NINA20 får du ytterligare 20%.

Toppen med den urgulliga volangkanten, och så skön på hittar du HÄR. Den är det 50% rabatt på just nu. Glöm inte använda min rabattkod NINA20 för ytterligare 20%.

Img 9492.jpg

Det här är den ursnygga toppen som jag fått 1000 frågor om på min Instagram när den skymtat i bild, den är så galet fin och jag älskade att matcha den med rosa brallorna. Toppen hittar du HÄR, 50% rabatt just nu och med min kod NINA20 får du ytterligare 20% rabatt.

Världens skönaste klänning nr, ja vilken i raden. Älskar Odd Molly just för den otroliga komforten i alla plagg, jag har nog aldrig haft ett plagg som varit oskönt på. Den här klänningen alltså, fått miljoner frågor om den. Du hittar den HÄR, det är 50% rabatt på den nu. Med min rabattkod NINA20 får du ytterligare 20%.

Åh, hoppas du ska fynda massa fint. Kika in HÄR för att se hela REAN, så kikar du in HÄR för hela hemsidan. Glöm inte min rabattkod NINA20 som jag tjatat mig igenom i hela inlägget. 😅

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese
Therese
10 months ago

Hur länge gäller din rabattkod nina20?

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
10 months ago

Gäller fortfarande. Nina20. ⭐️⭐️⭐️

Nästa inlägg

På tur med alla kärlekar!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x