Städa naturligt, FÖRE/EFTER bilder

Städa naturligt….

…ja hur onaturligt kan man städa? Faktiskt massor, med massa onödiga kemikalier som varken är bra för vår hälsa eller miljön. Ni vet ju att jag gjort ett samarbete med Västerbottens såpa som började för några månader sen. Sen dess städar jag helt naturligt och är från djupet av mitt hjärta så tvärnöjd med dessa produkter. Att det kan vara så effektivt fast det är ”så snällt”. Missa inte före/efter bilder här nedan. Jag ÄLSKAR dessutom doften. Jag har precis som vanligt en RABATTKOD till er:

nina20

ger dig 20% rabatt på ett helt köp, gäller även på allt nedsatt på hela sidan.

IMG_5148

Här har vi underverken som gjort allt så mycket lättare! Jag minns sist jag tipsade, då berättade flera att de städat med Västerbottens såpa i flera år och alltid varit så himla nöjda. Ni är många som tackat för rabattkoden då ni varit så nöjda med produkterna.

Hela köksrengöringskitet hittar du HÄR (<klicka)

Hela ugnsrengöringskitet hittar du HÄR (<klicka)

Kolla detta galler hur det såg ut innan?!

Ni minns väl när jag gjorde rent ugnen, måste bara dela med mig av dom bilderna för det är fasen inte klokt hur effektivt det var. Här sprayade jag först ugnen med vanlig köksspray, lät det verka. Sedan använde jag den fetare såpan med borsten, borstade av ordentligt och på botten av ugnen använde jag skrapan. Gallret använda jag kopparskrubbaren till, det bara flöt av. Nej men så effektivt och grymt! Ingen stark ugnsrengöring, den får jag förresten alltid en känsla av att jag inte kan andas med. Som att den sticks ända ned i halsen, så obehagligt.

Kolla hur det blev sen?

Kan ju knappt vara sant känns det som! Jag har väl aldrig haft så ren ugn som jag har numera.

Minns ni detta grillgaller?

Det såg ut som hej kom och hjälp mig. Rostigt efter en hel vinter ute under lock förvisso men det mådde ju inte särskilt bra, det kunde man ju se. Skulle det gå att få rent detta?

Otroligt resultat med tanke på hur den såg ut innan.

Jag var säker på att vi skulle behöva köpa ett nytt galler, men nix pix- det funkade finfint på den hårda smutsen också!

Minns ni ugnen då?

Den var ju helt belamrad av fastbränt skit, det lagas frenetiskt mycket mat i denna ugn ska ni veta.

Alltså, hur rent?

Det absolut bästa är att jag älskar doften och att det är så effektivt som det är fast det är ett ”snällt” rengöringsmedel. Använder det helt och hållet på golven hemma också, blir så fina och sköna att gå på. Funderade om jag gjort något annat i början när jag skurade för jag tyckte golven kändes så mjuka att gå på. Haha, men det var såpan.

Kom ihåg rabattkod:

nina20

som ger dig 20% rabatt på allt på hela sidan, även nedsatta varor och kit!

Så passa nu för tusan på att fynda bra, miljövänligt och hälsosamt rengöringsmedel. Du kan städa hela ditt hem med deras produkter, t.o.m. altanen.

HÄR (<klicka) hittar du alla produkter på hela sidan.

HAPPY CLEANING säger jag! 🤍

32
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Viktor
Viktor
8 months ago

Jag kommer aldrig gå tillbaka till mina gamla städprodukter efter att ha testat Västerbottenssåpa!! Tack för rabattkoden.

niiinis
niiinis
Reply to  Viktor
8 months ago

Vet du, exakt så känner jag också! 😍👏🏻 Så nöjd!

Img 5126.jpg

Nästa inlägg

Godaste Makaronilasagnen

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x