Mirakelpudret som alla talar om

Mirakelpudret som alla talar om!

IMG_5025

Nu ska du få en massa härliga makeup tips utav mig, en snabb makeup med produkter som är t.o.m. bra för din hud och som ger den en fantastisk lyster i ett nafs. En ”go-to” makeup som gör så du snabbt ser mycket fräschare och piggare ut. Kanske kan behövas nu när den där hösten är här som får oss att se lite grå och glåmiga ut. Missa heller inte rabattkoden NINA20 som ger dig 20% rabatt på ett helt köp, gäller allt på hela sidan.


Vill du trolla till ett lite piggare fräschare ansikte. Låt mig då gå igenom produkterna så ska jag försöka guida dig till en riktigt enkel makeup som alla klarar av.

Vi börjar med mirakelpudret!

IMG_5284 IMG_5285 IMG_5286 IMG_5287

Miracle Powder och Powder Brush.

Dessa kan du göra mirakel med höll jag på att säga, nej men finare glow får man leta efter. Du behöver heller inte ha något under, alltså ingen foundation alls, utan denna kan du applicera rakt på huden och ändå få ett så himla fint resultat. Den slätar ut och ger dig ett wow-glow som heter duga!

Detta Miracle Powder är ett mineralpuder helt fritt från talk och vismutoxiklorid, det är fuktgivande fullt av mineraler och vitaminer som låter huden andas. Så praktiskt taget kan du sova med det utan att det täpper till porerna. Inte för att man kanske gör det men bara för att förklara hur snällt detta puder är. Det kan även användas av de med känslig hud, t ex du som har rosascea.

Kolla in före/efter jag applicerat detta puder:

IMG_5026
Jag älskar färgen som heter Golden Medium, den ger sånt liv och som sagt ett wow glow! Sådär guldigt och fint. Detta är ett MÅSTE i sminkväskan om du frågar mig.

IMG_5288 IMG_5290 IMG_5296 IMG_5299 IMG_5304

Fransserum och mascara, serumet har jag slarvat med på sista tiden men ska verkligen ta tag i det igen. Har du sett före/efter bilderna på deras sida? Växer som gräs ju och blir enormt långa.

IMG_5076

Galet bra resultat! Detta är resultat efter 4-6 veckors användning. Serumet är helt fritt från prostaglandiner (ett hormonliknande ämne) som 90% av marknadens alla serum faktiskt innehåller. Det kan orsaka pigmentering vid fransraden och irritationer.

IMG_5302

Ett öga med mascara och ett utan! Jag har använt denna mascara i ett års tid nu och jag har aldrig varit så nöjd faktiskt. Sitter galet bra, bygger upp fransen och gör så den blir både lång, får volym och böjs upp även utan böjare. Smular inte alls, håller verkligen bra hela dagen. Innehåller dessutom B5 som stärker fransarna medan du använder den. Den är dessutom busenkel att tvätta bort även om den är vattenresistent utan att vara vattenfast.

IMG_5295 IMG_5275

Världens mjukaste lyxigaste läppenna med pensel i den andra änden, alltså den är som sammet att applicera men sitter som ett berg. Long lastning effekt i 6 timmar, kladdar inte överhuvudtaget. Jag använder ju väldigt ofta läppennor och kan verkligen gå i god för att denna sitter bättre än någon annan. Igår kväll somnade jag med sminket på en stund i soffan, efter 3 timmar såg läpparna ut som om jag ganska nyss haft på. Helt sjukt! Dessa färger heter Cindy (den brunare) och Lou Lou. Cindy är mer vardag och Lou Lou till fest. Så snygga! Jag applicerar ju alltid läppenna lite lite utanför min egna läpplinje, ger en sån effekt, förstorar och plumpar. Finns HÄR.

IMG_5280 IMG_5281

Läppstiftet/läppglower är wow! Det är en blandning mellan läppstift och gloss tycker jag. En återfuktande balm som är perfekt att använda såhär års när läpparna torkar ut av väder och vind. Den är sååå skön på och passar perfekt till läppennorna. Just dessa heter Nude Pink och Penelope Rose och du hittar dem HÄR.

IMG_5277

IMG_5278

Här har ni slutresultatet! Jag har använt Cindy läppennan med Nude Pink läppstiftet. Så fin färg tycker jag! Som sagt var, det satt hela eftermiddagen och kvällen. Utan att jag bättrade på. Galet bra!

Hoppas du fått massa härlig inspiration nu! Kom också ihåg rabattkoden NINA20 som ger dig 20% rabatt på ett helt köp, passa för tusan på vetja!

Klicka in HÄR för att se alla mina favoriter!

Kram Nina

90
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Heidi Andersson
Heidi Andersson
7 months ago

Hej,

Vad jag längtar tills jag kommer hem, då ska mitt paket med bla pudret ha kommit. Hoppas nu det är lika bra som många säger. Ser även fram emot att testa mascaran.

Hälsningar
Heidi

niiinis
niiinis
Reply to  Heidi Andersson
7 months ago

Jag är helt frälst, har inte haft annat i ansiktet sen jag fick hem det. Så bra tycker i alla fall jag att det är! 💫⭐️ Mascaran har jag använt i över ett år, kommer inte byta heller. Så hoppas verkligen du kommer bli lika nöjd som jag. ❤️

IMG_4914

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 43

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x