ANNONS

Tagga Julmys!

Tips!

Jag ser verkligen fram emot julmingel och diverse glöggmingel och julmys som vi har framför oss. I år ska jag försöka maxa på alla sätt, julen är egentligen en väldigt kort högtid med tanke på allt som ska hinnas med. Så det är liksom lika bra att köra igång! Idag tänkte jag tipsa dig om massa härligheter till just minglet som du kanske ska anordna framöver.

IMG_5500 IMG_5501 IMG_5502

Kolla in dessa glas! Perfekt till julmusten eller varför inte äggtoddyn om du dricker sån. Funkar säkert alldeles ypperligt till vinet och glöggen också. Tyckte dem var så söta. Du hittar dem HÄR (<klicka).

IMG_5507

Tips på gott och juligt att dricka i de små julkulorna kan också vara denna goda äppelglögg (<klicka för recept). Detta är såååå gott och något som hela familjen älskar!

IMG_5503

Kolla in denna underbara bakform (<klicka). I dessa kan du baka små mjuka pepparkaksgubbar i, så trevligt och mysigt att servera. Använder du inte receptet som följer med formen så har jag ett jättegott på mjuk pepparkaka. Kolla nedan!

IMG_5504

Mjuk pepparkaka (<recept)

Den här mjuka pepparkakan är so god! Enkel att svänga ihop och med min Royal Icing kan du också dekorera den sådär underbart fint! Receptet även på den hittar du på länken under bilden.

IMG_5505

Kolla ett så gulligt litet pepparkakshus. I med värmeljus så har du världens finaste juligaste dekoration. Du hittar den HÄR(<klicka).

IMG_5508

Hur underbar stor kopp (<klicka) att dricka varm choklad ur? Den absolut lyxigaste och godaste varma chokladen gör du själv! Jag har ett recept som jag brukar göra och det hittar du HÄR. Jag lovar dig, det är magiskt gott!

IMG_5509

Tips när du ska dricka varm choklad är att stoppa i en sån här choklad & marshmallows på pinne (<klicka).

Lagerhaus har fått in så mycket fint och inspirerande till julens allt mys så kika in HÄR (<klicka) för att kika på allt!

Kram Nina

58
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
A
A
6 months ago

Åå så härligt att börja julemyset redan nu, annars hinner man ju inte med:)
Vad har du för sockerkaksform till den mjuka kakan? Hur stor är den?

Ha en fin torsdag/
Kram A

niiinis
niiinis
Reply to  A
6 months ago

Jaaa, visst är det mysigt med jul! 🎄🎅🏼 En gammal gammal som jag köpt på loppis, det är en helt vanlig i vanlig storlek på ca 2 liter.

Img 2910.jpg

Nästa inlägg

Saffranbullkakor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x