Besökte mysigaste tebutiken

Godmorgon!

Redan Onsdag hörni, jag kallar den alltid lill-lördag. En liten mitt i veckan dag som man kan mysa till lite extra. Här har det varit mycket jobb på sistone, är det jobb hemifrån försöker jag få till en julfilm på lunchen eller någon annan serie som jag tittar på. Snacka om att det är avkopplande. Det har hänt att jag suttit på en lunch även när jag inte är hemma och tittat ikapp på en serie. Är man fast så är man fast, sen är det en härlig avkoppling som sagt.

IMG_5828

Har verkligen kört igång ”ta hand om sig själv” under denna mörka period vi är i nu. Jag kör på med lite ljusterapi i vår ljusterapilampa och så går jag på laser. Det kan jag verkligen varmt rekommendera. Mot smärta, obalans, hjärntrötthet m.m.

IMG_5338 IMG_5343 IMG_5344 IMG_5339 IMG_5342

Ljusstaken på bordet med flera ljus (<klicka, superbra pris just nu) // Julgran (<klicka, gammal från IKEA men hittade en liknande som var sååå fin och billig som tusan) // Skålar (<klicka)  // Batterljusen långa (<klicka, på REA just nu) 

Såhär såg en lunch ut här hemma i förra veckan. Tog ett brejk från jobb och bara dukade upp med massa godis och chips och tittade på julfilm. Så mysigt med ett sånt avbräck.

IMG_5373 IMG_5855 IMG_5854

Jag älskar ju te som en galning typ, och mitt koffeinfria kaffe. I somras fick jag en plåtburk med just koffeinfritt kaffe i en plåtburk av min vän Sara. Blev så kär! Igår besökte jag butiken för första gången. Sibyllans Kaffe och Te. Sååååå charmig lite butik med rader av vackra burkar och massor av olika te och kaffesorter.

IMG_5853 IMG_5852 IMG_5859
IMG_5858
Det blev Sibyllans röda julte som doftade magiskt, och nymalet koffeinfritt kaffe som jag brygger i vanliga bryggaren. Lyx!

IMG_5861

Kan verkligen rekommendera dessa Pepparkaksbollar till en kopp te eller kaffe. Så så goda! Kolla in receptet HÄR. Eller varför inte till lite glögg eller bubbel, funkar fint det med.

Nehej. Nu ska jag ta en liten promenad här. Vi hörs sen igen!

Kram Nina

75
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
IMG_5736

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 45

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x