I chock

Godmorgon!

Lite omtumlad av olika anledningar här hemma! Främst för att jag i förrgår var inbjuden till ett fantastiskt fint Pinchos på Folkungagatan i Sthlm. Det var Medieakademin som bjöd in till en fin lunch för att presentera Makthavarna i de största sociala medierna. Trevligt tänkte jag och tackade ja. Hade dock ingen aning om det jag skulle få veta under den här lunchen, blev både paff, förvånad och så otroligt glatt överraskad!

Medieakademin har sedan 2017 kartlagt våra sociala medier, kallat maktbarometern. En karta över vilka som är de mäktigaste inom sociala medier i vårt avlånga land. Man säger karta för det är en datadriven sammanställning som inte gör skillnad på om det är en privatperson, ett företag eller en organisation som står bakom avsändaren. Maktbarometer listar alltså de största svenska kontona på Facebook, Instagram, X (Twitter), TikTok och Youtube. För att sedan räkna samman allt och ta fram en totalt mäktigast lista.

IMG_6156 IMG_6169

Det var lätt och hitta och där stod sedan Pinchos och väntade inbjudande. Måste bara säga WOW vilken häftig Pinchosrestaurang. Har du möjlighet så besök någon gång! Blev helt kär i inredningen, jag har ju alltid varit lite svag för Pinchos inredning. Lite cirkus blandat med moulin rouge faller mig helt i smaken!

Nu ska du få hänga med mig in!
IMG_6167 IMG_6171 IMG_6161 IMG_6160 IMG_6164 IMG_6166 IMG_6165 IMG_6159 IMG_6158 IMG_6163

Vi möttes av bubbel i dörren och de båda ägarna. Detta Pinchos är i två plan, så snyggt på alla sätt! Entrén är verkligen maffig och så inbjudande. Man ville bara in.

IMG_6170 IMG_8360

Så mycket coola detaljer! ❤️

Vi minglade en stund och sedan satte vi oss till bords för att avnjuta en lunch medan Medieakademin körde en genomgång. Jag satt häftigt nog bredvid Danyel Couet, ni vet han som är med i kockarnas kamp och varit en av Sveriges kändaste kockar i säkert 30 år. Sååå trevlig, och otroligt driven. Driver idag en Youtubekanal med  kompis Lubbe Garell som handlar om jakt och matlagning – klicka HÄR för att komma till den. Äger 3 restauranger, Taverna Brillo (ny ägare sen Oktober), Allegrine och Guldkaggen på Gotland. Där har vi varit, såååå trevligt och gott och ligger verkligen magiskt fint vid en strand.

IMG_6172 IMG_6173 IMG_6174

Dit tog vi en cykeltur när vi var och hälsade på våra vänner i Burgsvik för några år sen. Väl värt ett besök också om ni är på Gotland nångång! ☺️

Åter till lunchen!
IMG_8316

Kul och hänga med andra som jobbar med lite samma lika som en annan, vi åt gott från Pinchos meny. Kan varmt rekommendera Tostada och Laxtartaren från deras meny.

 

Sedan till den stora överraskningen!

IMG_8328 IMG_6120

Kan ni fatta? Där knep jag en tredjeplats av alla i hela Sverige när det kommer till mat. Större än Pågen Sverige, ICA Sverige m fl. Nej men jag fick en chock. Blev alldeles tårögd och rös på hela kroppen. Kan ni förstå vad vi tillsammans åstadkommit? Jag kan knappt det ska jag vara ärlig och säga. Allt för att ni är så många som gillar mina recept. 🥲 Va?

IMG_6181

Till råga på allt var jag på en fin 18:e plats när det kommer till alla kanaler. Sååå ödmjukt jäkla glad och tacksam ska ni veta!

Nej! Dags att dra iväg, har massor att göra idag. Ville bara kika in och tacka dig, för det är ju vi tillsammans som åstadkommit detta.

Ha en fin Torsdag så hörs vi sen! Har ett härligt recept på en supergod kaka i långpanna och busenkla Lussevåfflor till dig.

Kram Nina

126
Subscribe
Notify of
guest

21 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta Cleyndert
Agneta Cleyndert
5 months ago

Grattis

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta Cleyndert
5 months ago

TACK! <3

Malin
Malin
5 months ago

Vad roligt, grattis!!! 🥰🍾🎉

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
5 months ago

Stort tack!

Mona
Mona
5 months ago

Stort grattis till dej!

niiinis
niiinis
Reply to  Mona
5 months ago

TACK!

Liselotte
Liselotte
5 months ago

Men så roligt, jag gläds med dig verkligen och du är så värd detta! Stort grattis!!

niiinis
niiinis
Reply to  Liselotte
5 months ago

TACK! <3

Anna
Anna
5 months ago

Så mkt grattis och så enormt välförtjänt!! Visst är det ljuvligt att få det där ultimata kvittot på att du fått utdelning på allt du lagt ner din själ i och kämpat för och med genom åren. Det här kan du och vi följare leva på de dagar livet skaver och känns motigt. Du är bäst, helt enkelt!! <3

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
5 months ago

Tack för dina fina rader som gjorde mig så glad. Kram <3

Giggi
Giggi
5 months ago

Ett stort GRATTIS och du förtjänar detta 🥰

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
5 months ago

Tack rara! <3

Melle
Melle
5 months ago

Grattis fina du du är sååå värd det. Dina recept är fantastiska .och du är en så härlig person och delar med dig av din vardag

niiinis
niiinis
Reply to  Melle
5 months ago

Men tack snälla för dom fina orden! <3

Marie
Marie
5 months ago

Grattis! Inte ens förvånad. Dina recept är bäst, hela familjen älskar dom!!

Jenny
Jenny
5 months ago

Stort grattis – är du verkligen värd! Bästa sidan

niiinis
niiinis
Reply to  Jenny
5 months ago

❤️❤️❤️

Annica.
Annica.
5 months ago

Stort Grattis Nina 🎉🥂 det är du så värd💖

niiinis
niiinis
Reply to  Annica.
5 months ago

❤️❤️❤️

Marianne
Marianne
5 months ago

Stort Grattis 😍 Jag har fått mycket inspiration av din blogg

niiinis
niiinis
Reply to  Marianne
5 months ago

❤️

IMG_6060

Nästa inlägg

Veckomatsedel v 46

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x