ANNONS

BLACK FRIDAY – festkläder

Black Friday ”Festkläder”

Idag kommer det hagla in tips på Black Friday produkter här på bloggen, ja blandat med recept så idag har bloggen fullt upp. Tänkte om det finns fler än mig som passar på att inhandla både julklappar, julpynt, födelsedagspresenter (4 nära som fyller i December), grejer till juldukningen, festklänningar osv idag. Piuh! Vi börjar med festkläderna!

Bubbleroom upp till 40% rabatt

IMG_6593

1) Grön blank klänning // 2) Svart blank klänning // 3) Röd omlottklänning // 4) Svart klänning med slits// 5) Grön lång volangklänning// 6) Röd spetsklänning 

Härifrån har jag just beställt flera festklänningar! Så mycket fint och så bra priser, inte klokt. Upp till 40% rabatt på hela sidan och på massor med fint!

IMG_6595

Kolla bara den här ursnygga toppen! Så snyggt till en kjol i skinnimitation. Wow denna var verkligen helt min stil. Finns HÄR. (40% rabatt)

IMG_6596

Den här festtopen var ju så fin också! Jag älskar ju omlott, tar fram figuren så snyggt ju. Finns HÄR. (40% rabatt)

Klicka in på de olika kategorierna:

KLÄNNINGAR

FESTBLUSAR

FESTKJOLAR

FESTBYXOR

 

Lindex, 25% rabatt på allt för medlemmar

IMG_6597

Klänning med vida ärmar 

IMG_6604

Lindex bjuder på mycket festligt och fint! Tycker verkligen Lindex blivit riktigt bra. Hittar alltid något där när jag besöker butiken, sen är ju näthandel något av det skönaste också. Sitta hemma i soffan och fynda. ☺️ HÄR hittar du till Lindex hela sortiment!

Cellbes, fri frakt hela dagen och upp till 70% rabatt

IMG_6608

Cellbes bjuder på FRI FRAKT hela dagen och massor med fint upp till 70% rabatt! Klicka HÄR för plaggen upp till 70% rabatt.

Klicka på länkarna nedan för de olika kategorierna:

KLÄNNINGAR

FESTKLÄDER

ÖVERDELAR

NEDERDELAR

IMG_8420

Inte riktigt lika läcker som tjejerna på varsin sida av mig (dessa tjejer jobbar på en supercool butik i Sthlm  som heter Born in Stockholm, därav deras outfits) men ville bara visa att jag har världens skönaste finbrallor på mig från just Cellbes här. Klicka HÄR för byxorna. Alltså världens skönaste och bra material som knappt blir skrynkligt. Använder massor!

Åhléns, klappfynd upp till 50% rabatt för män

Tänker att männen därute kanske också vill ha lite tips! Åhléns slår till med Klappfynd upp till 50% rabatt och här nedan tänkte jag tipsa lite!

IMG_6610

Snygga Björn Borg till pangpris! Finns HÄR. 

IMG_6611

 

Flanellpyjamas från Lyle & Scott till pangpris, finns HÄR.

IMG_6612
2 pack av världens bästa t-shirts till pangpris, finns HÄR. Det här märket upptäckte jag när jag blev inbjuden på en pressvisning på NK.

IMG_6614

Blev bara liiiiiite starstrucked och svettig ända ned på ryggen av och träffa självaste Henrik Lundqvist som gjorde ett stort samarbete med just detta märke! Världens härligaste kvalitet är det, Tony och Milo har haft t-shirts som håller perfekt kvalitet i en evighet! Så tips tips!

IMG_6615

Hur snygga? Tofflor från Lyle & Scott till pangpris, finns HÄR.

IMG_6616Grymt underställ från Craft till pangpris, finns HÄR.

Du hittar massor med mer julklappsfynd HÄR.

Vi hörs snart igen!

Kram Nina

17
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
IMG_6389

Nästa inlägg

Fusklangos i våffeljärnet

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x