Lucka 23

Innehåller Annonslänk

Kändes nästan pirrigt att skriva Lucka 23, vi har kommit till näst sista luckan och jag har nästan svårt att fatta? Hur gick det så snabbt? Här hemma har alla barnen landat nu, en från Schweiz och en från Stockholm och den tredje bor ju fortfarande här (tack och lov). Det är dessa dagar som mitt mammahjärta på något vis känns helt. När inte två bitar av det är ute i vida världen och fladdrar, utan här under vårt tak, i våra rum, i våra sängar, ja exakt där ligger dom alla när jag skriver det här till dig. Nu är vi samlade sådär som vi var när dom alla var små. Ibland tänker jag att jag skulle vilja uppleva det igen, bara för en dag kanske, men att få känna känslan igen. Det är på något sätt livets största sorg när ens barn växer upp, samtidigt som det är livets största lycka, du fattar mig rätt här hoppas jag. Åh vad jag ska njuta av dessa dagar som alla är samlade, vilken ynnest för mig att de fortfarande samlas här hemma, jag är en lyckligt lottad mamma. Här ska de skämmas bort lite extra mycket, vi ska få umgås, vi ska äta gott, vi ska ta igen tid som vi inte haft tillsammans. Och för oss är dagen idag som julen liksom börjar på riktigt. Å jag är så lycklig i mitt hjärta! Tack livet för dessa underbara ungar! ❤️

HÄR hittar du ALLA Julkalenders luckor.

Lucka 23:s produkt


Ja nu handlar julpysslet mycket om att duka bordet! Igår fick jag hem mina nya servetter (<klicka – supererbjudande på 4-pack just nu) som det ska dukas med här hemma.

Lucka 23:s julpyssel

Har ni sett dessa servettrosor? Enkelt fixat och perfekt med dom i linne som jag fick hem precis.

  1. Vik servetten som på bilden.
  2. Vik den sedan ca 3-4 cm flera gånger, spar dock lite på slutet, det är det som blir ”bladen” på rosen.
  3. Rulla ihop rosen som på bilden.
  4. Fäst den lilla biten på slutet in i rosen.

5. Denna del blir kvar när du vikt färdigt, vik ut det mot rosen så ser de sedan ut som blad på en ros.

Titta så fiiiint!

Lucka 23:s ätbara:

Smördegspuffar med brie (<klicka) – ett riktigt smarrigt tilltugg som passar perfekt till julens gottigheter. Så gott med apelsin/saffransmarmelad.

Lucka 23:s söta & goda

Pepparkakscheesecake (<klicka för recept) – en ljuvligt god cheesecake, passar perfekt som efterrätt på julen. Såå good!

Lucka 23:s upplevelse

Alltid en upplevelse att bli fotad mitt ute på landet när bilar åker förbi och när människor går förbi och undrar vad man pysslar med. 😂 Här fotade vi min nya headerbild som du ser här ovan i bloggen.

Lucka 23:s julpynt

Det har ”snöat” vid mina ljushus (<klicka – kampanj på dessa) och tomtarna har flyttat in. Nu kan det bli jul på riktigt. 🎅🏼

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Daimrutor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x