Vår nyårsafton i bilder

Hej på er, nytt år hörni, hur känns det? Som vanligt va? Haha…. Nej men det är ju egentligen inga konstigheter, bara datumet som är lite annorlunda. Det är 2024. Själv önskar jag ett bättre 2024 än vad 2023 var, inga direkta nyårslöften, mer än att jag ska försöka vara lite snällare mot mig själv.

Vi startade nyårsafton med att åka pulka och grilla, lunchen blev korv med bröd och sen få kika på galningar som susade ned i backen.

Tävling på hög nivå! ☺️ Efter pulkabacken var det hem och vila en stund, för att jag skulle orka behövde jag verkligen ta en powernap på en timme, jag med mina sjukt konstiga sovvanor.

Hemma hos Mange & Maria väntade ett vackert dukat bord. Älskar porslinet. En bladning av ”Gröna Anna” och ”Berså”. Så fint verkligen.

Lite härligt gotta till bubblet! Ska tigga åt mig receptet sen så jag kan tipsa dig också. Det var en räkchevice men en krämig sort. Sedan var det potatis med gräddfil och löjrom. Mums!

Förrätt var hummersoppa som var så god! T.o.m. fonden var hemkokt av hummerskal. Väldigt väldigt gott!

Till varmrätt åt vi Oxfilé provencal, så gott var det och köttet var perfekt!

Till efterrätt blev det fondant med glass och hallon. Hur gott som helst. Som sagt, har några recept som jag ska tigga åt mig så kan jag bjuda på dem här till dig.

En väldigt trevlig kväll. Vi spelade spel och hade musikquiz. Dock så tyckte inte dom andra det var så roligt att vi tre (Tony, Milo & jag) var med. Vår starka sida är nämligen musik och vi är visious när det kommer till Mysikquiz. Haha…. Men kul var det! Äääälskar mysikquiz. Vi var hemma lagom till 12 slaget och stod i sovrumsfönstret och tittade på fyrvekerierna, perfekt kväll om du frågar mig.

Önskar dig ett gott nytt härligt 2024!

Kram Nina

45
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Gott nytt år!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x