I samarbete med Bobbys Haircare

Snyggt hår

Nytt år, nytt jag! Eller i alla fall ska jag vara mycket snällare emot mig själv, känner många just nu som lider av utmattningssyndrom och jag själv har varit på god väg. Alldeles för tufft år bakom mig och alldeles för ostrukturerad. Så i år är det året som jag strukturerar upp mitt jobb, och ger mig själv mycket mer tid. T ex att alltid göra mig i ordning i god tid och inte behöva stressa. Kunna ge mig själv tiden att t ex att ta en lång dusch, göra i ordning håret i lugn och ro och ta hand om mig. Är glad att få vara en del av Bobbys.se och få tipsa dig om bra produkter. För håret t ex, om du som jag vill lägga ned lite tid på att få håret fint så har jag tips på ett ”styling-kit” som verkligen är toppenbra med superbra produkter. Har använt själv hur länge som helst, i flera år faktiskt. Torrschampot som jag ska berätta mer om senare har jag använt i urminnes tider.

Min rabattkod NINA ger dig 20% rabatt på ett helt köp!

HÄR (<klicka) hittar du hela stylingkitet!

Den innehåller ”leave in conditioner” som också funkar som värmeskydd, ”beauty oil” som verkligen får håret att bli så glansigt och lent, all frizz försvinner. Sedan har vi världens bästa torrschampo som också ger en ooootrolig volym. Inte bara att den tar bort allt fett i håret och fräschar upp det, ha den i rötterna så har du volym för hela dagen, älskar den! Slutligen hårspray som verkligen hjälper t ex luggen och lockarna att hålla i en hel evighet utan att tynga ned det. Lätt att borsta ur också.


Men innan själva stylandet så ska jag berätta om en ny favoritfamilj. För 2 månader sedan välkomnade jag Detox familjen från Bobbys Haircare in i duschen. En detox serie som är mjukgörande, återfuktande och framförallt rengörande ända från skalpen och ut i längderna. Du hittar detoxkitet med schampo & balsam HÄR (<klicka). Hade hört så mycket gott om den så blev alldeles för nyfiken och var tvungen att testa. Första gången jag testade schampot var festligt, det innehåller nämligen små korn så jag trodde först det var fel på det. Läste sedan på förpackningen och allt var i sin ordning. Och känslan av att tvätta håret med små korn var verkligen otrolig. Wow, min hårbotten kurrade av välbehag verkligen. Så otroligt uppfräschade, skönt och så kändes det som hårbotten blev sådär extremt ren. Inga torra fläckar, inget kli, bara skön fräsch känsla. Avslutar med balsamet som gör det där lilla extra, ger glans och får håret att kännas såå lent.

En sak till, jag använder alltid Bobbys.se inpackning Hydrate & Moisture (<klicka) mellan schampo och balsam. En stor favorit sen ett tag tillbaka. Perfekt för ett torrt, livlöst, trist hår som kanske fått smaka på väder och vind. Ger ett glansigt mjukt och alldeles perfekt hår, så nöjd med den.

Tillbaka till stylingkitet. Här har jag precis duschat, tvättat håret och handdukstorkat det. Då sprayar jag in ”leave in conditioner” (<klicka) som funkar som värmeskydd också. Fönar sedan håret torrt. Blir så fint av den här produkten. Sådär slätt och snyggt!

Sedan är det dags att locka det med Bobbys storsäljande locktång (<klicka), fattar verkligen att så många vill ha den för den ger verkligen det där naturliga lockarna. Beachwaves som jag brukar kalla dem. Skonsam mot håret, värms upp på nolltid och keramisk så den fastnar aldrig i håret på något vis. Tar typ 10 sekunder och skapa en snygg lock.
Sprayar lite torrschampo (<klicka) i hårbotten både innan och efter lockningen för bästa effekt och stadga!

Snygga naturliga lockar med glans. Kan ju inte bli bättre! Det roliga är att lockarna kan hålla i en hel evighet, helst om du sprayar med Bobbys hårspray (<klicka) när du är klar.

Dagen efter räcker det om jag borstar igenom håret, förresten…. Har du testat världens skönaste borste! Den är sååå bra och reda ut håret med plus att den inte sliter alls, jag som har extensions vill borsta skonsamt så de håller så länge som möjligt. Sedan brukar jag ha 2 pump av håroljan (<klicka) i handen, krama i lite här och där för att få bort allt frizz och mjuka upp det och sen är man good to go.

Kör du uppsatt hår har jag bästa tipset! Fly away hairstick (<klicka) . Den rackaren samlar upp allt hår och gör så du får världens snyggaste tofs, älskar den rackaren och är på min andra tub redan. Håller ordning på alla babyhår som far omkring överallt.

Min rabattkod NINA ger dig 20% rabatt påsett helt köp, gäller på allt på hela sidan på Bobbys.se.

Där hade du lite härliga tips på bra produkter! Hoppas du ska gilla lika mycket som jag!

Kram Nina

15
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
4 months ago

Älskar ditt hår och dina lockar! Skulle vilja ha extra tips på hur du får de så hållbara. Mina är inte alls så snygga o med volym när jag vaknar nästa dag.
Är locktången outstanding? Jag använder en plattång från Ghd och gör mina lockar med den.

Nästa inlägg

Godaste kycklinggrytan

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x