Innehåller annonslänkar

Mellis & Modetips


Något jag snöat in på nu är dessa knäckemackor. Det är glutenfria Linfrö knäckemackor från Semper, tips tips om du vill ha riktigt gott knäckebröd som är glutenfritt. De passar perfekt som frukost eller varför inte mellanmål. Här ser ni ett av mina mellanmål. 2 knäckemackor med kalkonskivor, gurka och tomat med örtsalt uppepå som pålägg. Sedan skär jag alltid upp massor med frukt. På detta fat var det äpple, clementin och apelsin. Det fatet kan man alltid gå och nibbla på under dagen även om man inte orkar äta allt på en gång. Ett tips när du skär upp äpplen, pressa lite citron över dom så blir dom inte bruna på hela dagen även om de står framme. Ett annat tips är hur du ska hitta de godaste apelsinerna? Jo, titta efter navlar på dem. I ena änden sitter det något som liknar en navel. Just nu heter dem även navel såg jag på ICA. De är de sötaste och saftigaste apelsinerna som finns. Perfekta att pressa också.

Vill du ha fler tips på mellanmål (<klicka för recept)


Dagens Erbjudandetips!


Bubbleroom har ett supererbjudande bara nu i helgen! 30% extra rabatt på all rea med koden: WKND30. Passa på att fynda, jag plockade ihop några fynd som jag tyckte var fina.

snyggaste kimonon // stretchiga kostymbyxor // ursnygg jacka // stickad mössa


snygg beige blus // svarta byxor med guldknappar // kappa // stövlett

stickad tröja // stretch jeans // coola boots // jacka

Nu ska jag laga mat! Vi hörs sen igen! ❤️

Kram Nina

16
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lyxig hummersoppa

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x