Bjuden på middag

Hejsan vänner!

Jag sitter här i bilen med pyjamas på mig. Vi har varit ute hos mamma och pappa och badat bastu. Sååå härligt. Tony och Milo hoppade ned några hack när finnmorsan kastade vatten på aggregatet. Jag vill ju helst att det ska brännas på ryggen så man ryser sådär behagligt. Jag är uppvuxen med finsk bastu i norra Finland och där jäklar i mig fjösade man inte, det var hett som satan och så bastade man så huden nästan trillade av. Haha…..

Igår var vi hos Thedde och Michan och åt tacos. Vi blev ditbjudna och jag tackade nog ja redan innan han frågat klart. 🙂 Dom hade så mysigt därhemma, det gör en så glad i mammahjärtat.

Så mysigt att få komma till färdigdukat ju, det var supergott dessutom. Varför är ofta tacos som man blir bjuden på så himla mycket godare? Jag fattar inte?

Jag köpte med mig lite presenter till dom.

Här var det Pokémonraids för hela slanten, en ny stad och massa mer att jaga. Pokémon verkar spelas i perioder i vår familj.

Blev en såååå mysig kväll, vi satt kvar länge och pratade och skrattade så tårarna sprutade. Man har ju lite samma humor med sonen. Samma knäppa humor.

Nä, nu är vi hemma. Ska sätta mig och äta massa gotta från ”Clean eating”, mitt paket från Apotea kom idag och jag är helt blown away.

Ha nu en fin kväll.

Kram Nina

55
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
3 years ago

Hej. Var i norra Finland brukade du vara? Bor själv precis vid gränsen till Finland.

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
3 years ago

Uppe i norra Finland, Sodankylä heter byn, ligger 16 mil ovanför Rovaniemi (jultomteland).

Emil Wikström
Emil Wikström
3 years ago

Vedeldad bastu med vasta/vihta, det är grejer det. Min familj kommer från en liten by utanför Salla, inte alls långt ifrån Sodankylä. Har varit i Sodankylä några gånger, det är fint där. Älskar finska Lappland och har en stående plan att åka dit under hösten (ruska) någon gång, men det blir nog först när jag är pensionär 😀

Ann-Mari
Ann-Mari
Reply to  Emil Wikström
3 years ago

Vad roligt att sonens namn kom upp som nick 😀 Det var inte han som skrev utan jag…

Eva
Eva
3 years ago

Jaa men visst är det så! Tacos är godare när man är bortbjuden😂 väldigt mycket godare dessutom🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
3 years ago

Verkligen! 🤩

Nästa inlägg

Viskar hej

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x