Toppendag

Godmorgon från oss!

Näst sista dagen har startat här i Schweiz, även om det ska bli skönt att komma hem så fylls hjärtat med vemod. Det har varit så tryggt och fint att få vara här i närheten av min pojke. Samtidigt är jag så lycklig att han är på en så fin och bra plats. Han trivs här och tycker om att leva här, det betyder allt. Hade han inte mått bra här hade allt varit så annorlunda. Att leva med saknad efter sitt barn är något man lär sig, FaceTime betyder så himla mycket. Att ändå få ses via telefonen är jag så tacksam för, då känns inte avståndet så långt. Sen är han relativt nära, det tar drygt 2 timmar att åka hit och för honom att komma hem.

Igår startade dagen med en uppfriskande promenad. Solen sken så det var så himla mysigt att få ge sig ut. Bilder ovan från vår promenad. De två sista är taget precis utanför vårt hotell och den sista direkt när man kommer ut från dörren. Lyxig vy!

Älskar hur husen ser ut! Detta var precis utanför en inredningsbutik vi besökte igår. Inredningsbutiken ägs av en mamma till killarna i laget och hon ville vi skulle komma och hälsa på. Hon trodde jag skulle gilla det. Om jag gjorde, kom av mig att fota inne i butiken men köpte med mig lite saker.

Öppnar inte allt men måste visa den underbara julgranskulan som du kan fylla med något. Köpte 2 såna. Sen fick jag tips om en senap med fikon på min Instagram, tror du inte hon hade sån. Perfekt, ska hem och smaka. Är det gott får man nog beställa hem.

Igår åkte vi upp till en utsiktsplats som ligger ca 1 kilometer uppåt. Det var så maffigt att stå där. Helt otrolig vy alltså! Vi stod där länge och såg när solen gick ned.

Tony tog så himla fina bilder på Thedde där uppe.

Och på oss! 😭❤️ Blir alldeles gråtig när jag ser den här bilden. Min fina fina pojke. Så glad att jag fått vara här och umgås. Han är verkligen en saknad person där hemma.

Milo blev tvungen att utforska gräsmattan och ”fallet”. Han var i alla fall helt svettig när han kom upp igen. 😀

❤️❤️❤️

När Thedde sen åkte hem för att grejer innan vi skulle på middagen på kvällen följde jag med upp och fotade lite snabbt. Inga fancy före/efter bilder jag hade hoppats på men…. så glad att sängen är på plats och att han sover så mycket bättre i den. Lite mysigare blev det också med lampor i fönstren och lite dukar på borden.

2 ynka bilder men ändå bilder från vår mysiga middag vi var bjudna på igår. Detta är föräldrarna till en kille i ungdomslaget, en kille som också var i Sverige (i Theddes lag) och spelade. Thedde tog så fin hand om honom så dom är tydligen evigt tacksamma för det. De ville så gärna att vi skulle komma och äta en kväll när vi var här. Det var sååå trevligt, sååå trevliga människor. De bodde fantastiskt fint uppe i bergen. Thedde har varit hos dem flera ggr. Vi åt Raclette. Det ska ABSOLUT lagas när vi kommer hem. Så enkelt och så galet gott. Smält ost som man häller ut över potatis. Man kan också ha i bacon i osten, även grönsaker och god kryddning. Att hälla ost över ananas var också sååå gott. Detta ska utvecklas! Vi har raclettejärn hemma. Mums!

Idag väntar inte mindre än 2 matcher i Chur. Ungdomsmatch och herrmatch. Vi åker och tittar på den. Nu är det dock sååååå fint väder så nu måste vi äta frukost (lite sen frukost idag – vi har dragit oss länge) och ge oss iväg och njuta av vädret.

Vi hörs sen!

Kram Nina

71
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
2 years ago

Ni verkar ha så fin sammanhållning i er familj ❤️ Ni tycks ha det lika bra tillsammans oavsett om ni är hemma i vardagen eller på semester som nu ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Maria
2 years ago

Vad glad jag blir av dina rader. ❤️❤️❤️

Giggi
Giggi
2 years ago

Jag berättade en gång till dig att min dotter skulle flytta till Stockholm för att studera på universitetet vilket hon flyttade i augusti. Det gjorde så ont i mitt mamma hjärta plus att jag vet att hon aldrig kommer flytta tillbaks till vår lilla stad. Men jag har mer kontakt med henne nu än när hon bodde i samma stad med mig. Hon ringer ibland varje dag men minst varannan dag och alltid har något att berätta. Min dotter trivs med sin linje och skola,men vantrivs i sin studentkorridor lägenhet. Nu har hon fått en psyko fönstertittare om nätterna med,ibland knackar han på fönstret. Min dotter tycker det är så obehagligt. Du anar inte hur orolig jag är för hennes skull.
Din son har det riktigt bra där,det ska du vara glad över vilket jag tror att du också är det. FaceTime är faktiskt riktigt bra,tacksam att man har den möjligheten.

Berit
Berit
2 years ago

Hej,

Ett av mina drömresmål är Schweiz 🇨🇭 Kan du inte berätta vad resan kostade, vad boendet kostade och vart ni fick tag i det samt vad maten gick loss på på era 10 dagar? Så man får ett hum om hur mycket man måste spara 😏 //Berit

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
2 years ago

Flygresan är så otroligt olika har vi sett, kan vara allt från 2000-5000 per per person t/r beroende på tid/dag/period när man åker dit. Boendet kostade 19.000 kr för 10 dagar. Maten är dyrare än i Sverige. Ett vanligt besök på Mc Donalds kostar ca 500 kr för oss tre. När vi var på kinesiska restaurangen så gick det på ca 1000 kr för oss 4. Maten i affären likaså. Vi handlade mat för några dagar som vi lagade själva på både Lidl och Coop och det gick på över 2000 kr varenda gång. Så det är ett dyrare land än Sverige. Ett mycket vackert land och vi kommer definitivt att återvända. ❤️

Nästa inlägg

En superhärlig dag i Zürich

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x