Fredag & Lördag

Inlägget innehåller annonslänkar för Cellbes, Johnells, & other stories och Cervera

Hej & hallå!

Här har Lördagen tillbringats med att bara vara och ta dagen som den kommer. Älskar man bara inte sånt? Ju äldre jag blir desto mer faktiskt.

Jag missade ju faktiskt Fredagslistan igår, well well jag får ta nya tag till nästa Fredag istället. Det är snart Fredag igen med tanke på i vilken rasande fart dagarna går nu.

Klänning HÄR. Världens skönaste omlottklänning i härligaste materialet. Gillar hur det faller. Stortrivdes i min outfit igår.

Igår hade vi lite ärenden som vi behövde fixa och sedan gav vi oss iväg till Västerås. Jag hade lite jobbgrejer jag skulle fixa med och sen en snabbis förbi IKEA. Har nästan svårt att åka till Västerås utan och besöka IKEA. De gånger vi inte gör det så känns det som det är något som saknas.

Besökte en av mina favvobutiker. Cervera, dom har klubbdagar nu så behöver du inhandla något så passa för tusan på. Ange KLUBB i kassan och få 25% rabatt på alla svarta priser. Dessa tallrikar har vi. Älskar dom. Har de stora (27 cm), finns HÄR. Och de djupa i både beige och vit. finns HÄR. Älskar dom, våra tacofat nu. Äntligen har vi fått ordning på Tacodukningen. Ni som följt mig länge vet att jag skrattat åt Tonys dukningar genom åren.

Hur smart var denna 3 i 1 avokadoredskap? Finns HÄR. Du kan både dela den, plocka bort kärnan och skiva den med en och samma redskap.

Hur drömmigt med denna pastelldröm? Jag kommer aldrig tröttna på pasteller. Att blanda beige och pasteller kan vara hur vackert som helst. Här har du Rörstrands serie Swedish Grace. Jag har ganska nyligen börjat samla på den. Har tummat på den länge och till förra julen så köpte jag tallrikar. HÄR hittar du hela serien, nästan bara röda priser.

Roterande bricka med hjärtskålar, finns HÄR. Denna var på halva priset nu. Så fin ju, passar perfekt till plock, tacos, eller varför inte till nötter och godis. Tycker det som serverades här ovan såg väldigt gott ut också. Perfekt fredagsmysfat.

Kappan är av märket Stockh lm, men den verkar vara helt slut för jag hittar den ingenstans. Klänning HÄR, skor HÄR.

Efter besöket på Cervera så for vi iväg till Citygross. Jag handlar där ibland, tycker det är en trevlig butik, kanske lite dyr men trevlig. Sen hem och köra fredagsmys ända in i kaklet. Jag sov som en stock hela kvällen, haha….

Dagens promenad ute i Bredsand. Hur härligt som helst. Solen väcker verkligen allt i en, en solig lördag gör ju att man bara känner lycka i hela bröstet. Inte blev det sämre av att jag fick detta fina tecken också. 🖤

Fick en fråga på min Instagram om vad jag hade för mössa. Den är helt ny, finns HÄR. Jag viker ned den helt.

Himlen var vacker ikväll. Ser ut som det kan bli fint väder imorgon också, vi hoppas på det. Nu ska jag sätta mig till rätta här i soffan och kolla klart på filmen jag började titta på igår kväll.

Tips tips! Den var väldigt bra det jag såg, även om jag somnade. Men ni ska veta att jag skulle kunna somna även om Tony och hans rockband skulle stå och köra 4 låtar i vårt vardagsrum. Haha! 😂

Ha en fin kväll så hörs vi.

Kram Nina

63
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 0834.jpg

Nästa inlägg

Sirapslimpa i långpanna

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x