Tidig morgon och 1000 frÄgor

20131218-054833.jpg
Godmorgon!

HĂ€r sitter jag vid mitt mysigaste bord hĂ€r hemma, Ă€ter frukost och jobbar samtidigt. Har jobbat en stund redan. Det Ă€r 6 dagar kvar till julafton. Årets mysigaste dag om ni frĂ„gar mig. Jag var vaken till 21 igĂ„r, wieeeeee!!! 🙂 Sov till 03 med nĂ„gra uppvak, jag kĂ€nner mĂ„nens energi dessa fullmĂ„ne nĂ€tter. Dock sĂ„ Ă€r jag nöjd, jag Ă€r (som det ser ut nu) pĂ„ vĂ€g Ă„t rĂ€tt hĂ„ll.

20131218-060335.jpg

Nu fick jag sĂ€llskap hĂ€r. Milos sömn Ă€r ocksĂ„ under projekt och det har gĂ„tt SKITBRA! Vi har hĂ„llit honom vaken pĂ„ kvĂ€llen, Tony igĂ„r dĂ„ eftersom jag lĂ„g dreglande och sov. Han somnar nu mellan 19.30-20.00 och sover till 05.30-06.00. AlltsĂ„, SOVMORGON! TĂ€nk om jag och Milo kan bli lite mer normala nu? Vara vakna nĂ€r andra mĂ€nniskor ocksĂ„ Ă€r det. 🙂 Ja, du kan undrar vad han gör pĂ„ bilden? Han hittade en liten gren igĂ„r som han tycker ser ut som en pickadoll. Det Ă€r mycket skjuta just nu…. Huj, jag som inte gillar det, men vafasen gör man dĂ„? Utvecklas gör dom ju vare sig man vill eller inte. Jag ser gĂ€rna att han leker med bilar till han flyttar hemifrĂ„n. 😉

20131218-060921.jpg

Detta Àr Ärets julmusik för min del. Jag Àlskar hans röst som Àr som gjord för att sjunga just julmusik. Denna kommer spelas mycket nu under julen kan jag lova.

Hepp, nu har Milo ”stĂ€lla 1000 frĂ„gor stund” sĂ„ jag mĂ„ste sluta skriva till dig! Det Ă€r allt frĂ„n vilka djur som har kött pĂ„ kroppen och om det finns dinosaurier i djungeln och om allt kött man har pĂ„ kroppen ramlar ner pĂ„ marken nĂ€r man dör. Det Ă€r sĂ„ mycket frĂ„gor och funderingar i en femĂ„rings huvud alltsĂ„. 🙂

Senare ska du fĂ„ bilder frĂ„n syrrans kalas. Hörs igen om en liten stund. ❀ Hoppas du fĂ„r en fin dag!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
linda nilsson
linda nilsson
10 years ago

Vilken mysig morgon ni har 🙂 Och vad hĂ€rligt att det Ă€r pĂ„vĂ€g Ă„t rĂ€tt hĂ„ll med sömnen för er bĂ„da! Vad det gĂ€ller frĂ„gorna kĂ€nns det som det kommer bli mĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„nga frĂ„gor hĂ€r framöver dĂ„ 3,5-Ă„ringen redan börjat med ”stĂ€lla 1000 frĂ„gor per dag” :-O Ha en fin dag hĂ€rliga du! Kram

Anu
Anu
10 years ago

Åh SKÖNT att sömngrejen börjar arta sig!
Och jag fnissar Ă„t femĂ„ringens alla frĂ„gor – jag minns det dĂ€r. Nu, nĂ€r min stora Ă€r sju Ă„r, Ă€r det mer konstateranden som kommer ur hennes mun. Kanske med ett liiitet frĂ„getecken pĂ„ slutet för att kontrollera om det faktiskt ÄR sĂ„ som Emma i hennes klass sagt att det Ă€r. HĂ€lften av gĂ„ngerna Ă€r det inte sant.
JĂ€kla skitungar alltsĂ„, tĂ€nk att det alltid ska finnas mini-besserwissrar som hĂ€rjar och talar om, redan i ETTAN! Jag Ă€r ingen bra mamma tror jag, för jag skulle vilja lugga hĂ€lften av mitt barns klasskamrater emellanĂ„t… Hur ska det dĂ„ bli nĂ€r de Ă€r Ă€ldre och alla intriger startar pĂ„ allvar?
Ha en hÀrlig onsdag! Kram!

vadharsarahbakat
10 years ago

Vad skönt att ni börjar fĂ„ mer ”normala” sovtider. SjĂ€lv har jag fĂ„tt vĂ€nda mina sömntimmar lite oxĂ„. Varit sĂ„ van vid att börja jobba 14 i flera Ă„r sĂ„ van vid att kunna sova till 11-12 tiden utan alarm. Numer börjar jag istĂ€llet jobba 10 sĂ„ mĂ„ste upp redan 8. En omstĂ€llning för mig, men det har fungerat.

NÀsta inlÀgg

Kaos hem!

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x