Har du nÄn filosofi nÀr det kommer till att byta toarullen?

20140616-130118-46878861.jpg

Neverending story….

…..och jag tror att det Ă€r en story som jag kommer fortsĂ€tta med till jag har lĂ€rt en gammal hund sitta. Ibland Ă€r bloggen bra sĂ„ att man nĂ„r ut med sitt budskap. Kanske kan jag hjĂ€lpa fler flick – pojkvĂ€nner dĂ€rute som behöver hjĂ€lp pĂ„ traven med detta fenomen.

NĂ€r jag skrivit om detta tidigare sĂ„ har de flesta tips handlat om att gilla lĂ€get. Det har jag ju gjort nu i 11 Ă„rs tid…men jag tĂ€nker att man kanske med de sociala mediernas hjĂ€lp kan lyckas omvĂ€nda mĂ€nniskor som vĂ€grar att byta ut denna rulle! Vad Ă€r grejen? Är det att det kĂ€nns onödigt, det Ă€r nĂ€mligen min nya filisofi. ”Den kommer ju Ă€ndĂ„ ta slut snart sĂ„ dĂ„ Ă€r det ju ingen idĂ© att hĂ€nga upp den….” Kan det vara nĂ„got sĂ„dant? Eller Ă€r det bara att man ”glömmer bort”. Kan det vara att dom tĂ€nker att ”Ă€sch, det dĂ€r fixar hon/han nĂ€r hon/han ser det”. 

Jag har aktivt nu under nĂ„gra gĂ„nger bloggat om detta fenomen. Jag har kört nĂ„gra tester med att inte byta ut rullen sjĂ€lv utan se hur lĂ„ng tid det tar för nĂ„gon annan i familjen att byta ut den. Ni fick ju se en gĂ„ng nĂ€r rullen byttes ut efter ytterligare ett test och att jag ocksĂ„ fick ett litet budskap (du kan lĂ€sa det inlĂ€gget HÄR). Min andra hĂ€lft bytte nĂ€mligen ut rullen och skrev ocksĂ„ ett litet budskap pĂ„ rullen sĂ„ dĂ„ förlĂ€t jag honom för att jag smĂ€lte av den fina gesten. Men hur lĂ€nge ska han klara sig pĂ„ den fina gesten? Inte i flera mĂ„nader vĂ€l? Detta var i maj och han har inte bytt en endaste rulle efter det. 🙂

Men vad Ă€r grejen med det hĂ€r? Har ni nĂ„gon egen filosofi? Skiter dom i det, Ă€r det lathet? KĂ€nns det inte viktigt? Är det onödigt? FörvĂ€ntar dom sig bara att vi ska göra det? Jag vet fasen inte alltsĂ„, vet du? Jag tĂ€nker fortsĂ€tta blogga om det tror jag…. det Ă€r nog mitt vapen i ”TOARULLEBYTES-KRIGET”! 🙂

__________________________________________________

UPPDATERAD:
20140616-152534-55534631.jpg

Well, vad sĂ€ger man nu dĂ„? Han skriver ju att han bytt rulle i morse…. Oops!

_________________________________________________

UPPDATERAD IGEN:

20140616-151914-55154379.jpg

Ok, han bytte rullen…. Jag mĂ„ste ju ge honom det…. Men den dĂ€r utbytta tomma rullen dĂ„? Nu har dom ju egentligen bara bytit plats med varandra….eller tycker ni att jag Ă€r petig nu? 😀

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Husbandet
Husbandet
9 years ago

Rullen byttes imorse… ba sĂ„ ru veeeeeet 🙂

Fru P
9 years ago

AssÄ. Vad ÀÀÀÀr det med toalettrullsproblemet och alla ANDRA i familjen? Hur svÄrt skall det vara att byta nÀr man tagit sista papperet OCH slÀnga den tomma rullen?

Tro mig, jag har det EXAKT likadant hemma. Det Àr BARA jag som gör rÀtt i min familjekonstellation.

Förresten Nina… snĂ€lla kan du kika in mitt senaste inlĂ€gg och ge mig VÄRLDENS bĂ€sta tips pĂ„ hur fan jag skall kan komma ur mitt största problem i vĂ€rlden?

http://blogg.loppi.se/vanilj/2014/06/16/total-angest/

Puss.

Barbro Johansson
Barbro Johansson
9 years ago

Har aldrig upplevt att min inte kan byta toarulle han gör det nÀr det behövs o jag gör det nÀr jag ser att det behövs skit vilka gubbar ni har hur klarar dom sig eljest i livet?????? Matar ni dom ocksÄ lÀgger fram rena kallingar m m???

Niiinis
Reply to  Barbro Johansson
9 years ago

NĂ€ Barbro det gör vi inte, vissa mĂ€n har bara svĂ„rt för just toarullen sen besitter dom mĂ„nga helt fantastiska sidor som man bara inte vill leva utan sĂ„ dĂ„ fĂ„r man ta det hĂ€r med toarullen vettu….

NÀsta inlÀgg

Sommarkampanjen fortsÀtter!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x