Jävla Tounyyyyy ÖÖöööööörrviing!

Shit, jag blev på riktigt skita irriterad på den där föbannade Tony igår….. han tror ju att han är nåt! Sitter där som en tupp med en tupè som han dessutom ändrar färg på lite då o då! Det är ju det som är lite av tjusningen….j alltså o sitta o irritera sig på den där k….en!! 🙁 Men men…. ibland blir han lite för mycket!

HAN SÅGA MIN LINDA igår….mitt finska troll, mitt finska SISU troll som jag åtminstone hade räknat med skulle gå till final..nope, där var sagan slut! Tupé bäraren drog spiken i kistan……

Fr o m nu ska jag hålla på Rickardsson, skönare snubbe med större prilla får man fasicken leta efter, vilken karl! 🙂

Annars då….jag har bytt dörrhandtag i hela huset. Känner mig lite smått stolt över mig själv, lite sådär störig…… "Näeh, jag bytte dörrhandtagen i kåken igår!" ….låter inte det lite coolt? 🙂 Är dock lite missnöjd, självaste nyckelhålen sitter lite snett på alla dörrar eftersom det var lite fel sort….. men vem orkar åka o byta?? Å den som märker det ska hålla truten….

Husbandet har vart så jäkla duktig med badrummet, det har hänt grejer minsann….. nu är det i stort sett bara golvet kvar, sen så är det nästan klart….ja, förutom lite el och toastolar som ska monteras. Snaaaaart blire filt o rödtjut i badrummet, längtar! Det roliga skulle vara om ni fick se hur han såg ut, ska förklara lite….. han har ett par träningsbrallor som spruckit i grenen, typ från knä till knä! Ett litet yttepytte hål minsann 🙂 Sen har han sina gamla morgontofflor i fårskinn till det, bar överkropp och fix överallt…..VÄRSTA SNYGGING!

Nu ska jag fortsätta jobba lite….. fan, en annan har ju en del o stå i i kåken vettu….. hmrp.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sweeeeeet FRIIIIDAAAAYYY!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x