Gomorron Sverige!

Javisst….. ny vecka…nya möjligheter!

Okej, ska sluta vara äckigt positiv när det är måndag och allt. Men, jag känner mig hittills rätt piggeliln, är sååååå stolt över mig själv! JAG PROMENERA TILL JOBBET I MORSE! Jaaa….de e sant! Jag uppoffrar ca 35 minuter extra för att gå…. och det är väl jäkligt mycket, helst en måndag morgon! 🙁  Men jag gjorde`t! Jag GJORDE´T!

Jag vet att jag är lite smått överdriven då jag säger att jag ska promenera fram till semestern…… men jag kanske kan lyckas med 3 dagar i veckan fram till semstern… det vore SJUKT BRA GJORT av mig….men vi får se!

Melodifestivalen:

Fy fan…. på riktigt nu! Ta den där amfetaminstinna duracellkaninen Linda Bengtzing, jag spyr på sån där överdriven energi. NEJ, jag tycker inte att den känns äkta…. hon e nog en riktig torris på riktigt, kanske därför hon är singel. BORT MED HENNES LÅT!

Tyckte synd om Niklas Strömstedt….men lite lam låt!

Gillade PERELLIS låt som fan, joooo….lalalalaaa HEEEEEROOO!!! ….. men hon såg ut att snart gå av på mitten! HUJA…. smala kvinna! Hört från soffan bredvid (Thedde snart 12 år). "Oj, hon är smal som en sticka." Pojkar i den åldern brukar inte obeservera såna saker…… dom observerar om målvakten i MODO bytt klubba eller om Andreas Isaksson uttalat sig nåt i Sportbladet. Inte om nån är smal….så hon måste ha VART SMAL!!!

Calaisa…..bajsa…..

Nordman: Nääee….eller jaaaooo…… jag vet inte vad jag ska tycka. Det va Nordman rakt av. Okej…måste skryta….1990 var jag på Mallis…Magaluff… O festa med han o hans harpa polare. DET NI?!?!?! Han var dock inte känd då….

Västerås-snubben: Hyran betald…pengar kvar…. inte alls så pjåkig om man är Thedde 12 år. Så jag antar att den kommer laddas till mobilen inom kort!

Decibel: Kan sjunga så jag blir knottrig på låren…. shit!

Vem glömmer jag……???

BJÖRN GUSTAVSSON………… I LOVE YOU! Pratade med fotografen som fotade mig för MÅ Bra tidningen…. han sa att på efterfesterna är det en lååång radda av snygga brudar efter honom. Jag säger bara det grabbar. HUMOR….HUMOR…det kommer man långt på!

Puss på er!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jävla Tounyyyyy ÖÖöööööörrviing!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x