Smuldoktorn!!

Fy fan, ja ni….. den här dagen började skit!!! 🙁 Eller inte hemma så….men när jag kom hit till jobbet! Orkar inte gå in på skiten ens….. folk kan va så jävla dumma i huvet o skita i lyssna när man försöker förklara, jag flippa ur o skrek rakt ut, ögonen var uppspärrade som dom brukar när jag lackar på riktigt….jag är ingen kul tjej när jag e arg!

Aja…..

Idag har vi tid hos Dr B…. trollkarlen från Värmdö har jag valt att kalla han. För nu hoppas vi att han har sina små knep att få mig på smällen på riktigt! Satt o läste om det här med upprepade missfall igår….. vet ni att det är så OVANLIGT som 0,5 – 1 % som får upprepade missfall. JAMEN det e väl klart att jag är en av dom, VAD ANNARS!!? Därför är utredningarna inte så vanliga….då känns det inte alls konstigt att vi blev klassade som infertila på GYN. Asså…. jag trodde dom ville idiotförklara oss men så jävligt är det verkligen…. det är alldeles för ovanligt, det är inte förrän på senare år man kunnat hjälpa "oss" 0,5 – 1 % att bli gravida, förr blev man klassad oförklarligt barnlös!

HEJA DR B…..

Om nån timme drar jag hem, tvättar smulan ännu en gång…jag är ju nästintill manisk med att tvätta smulan flest gånger innan smuldoktorn ska dit o titta…… Jag var på mitt första smulbesök när jag var 14, p-piller….  Dr Berthau, med trocaderoglasbottnar till glasögon, händer som dasslock. Jag var livrädd, tvätta smulan med alldeles för VARMT vatten så den var nästintill skinnflådd! AJ, det gjorde ont o ömma….undra om Dr Berthau trodde jag fått kaffet i knät på morronen?? Efter det har det blivit som en grej…. tvätta tvätta tvätta. Som att jag tror att det hunnit bli smutsigt på några minuter…. SMUTSIGT??? UUUÄÄK…det lät inte fräscht… hahaha.

Så idag blir det en kort arbetsdag, thank god….idag vill jag knappt vara här för det suuuger som fan! Damn….

Hörrni, med risk för att få ett alltför KUL inlägg så avlsutar jag här!!! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Överraskning?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x