En rapport från helvetet!

Javisst, är inne snabbt för att tala om att jag ligger däckad i graviditetsillamående……FROM HELL!!!

Detta är så överjävligt så jag vet fan inte….går inte att jämföra med nåt!

Ska sätta er in i känslan, om ni tänker er magsjuka….. kräkas magsjuka alltså! Och precis innan man ska spy så forsar det saliv i munnen…. så känns det hela tiden! O ni vet när man ätit lite för tidigt i magsjukan, eller är bakfull som fan… slänger i sig en pizza så bara kör det i kistan! Så känns det när jag äter….

Husbandet är ett jättestöd….han tar hand om mig. Tvättar mitt hår eftersom jag inte klarar det själv…lukten av schampo vill få mig o kastspy! Han hämtar skar åt mig, försöker få mig att äta….. åker o handlar, tar hand om ungarna, ringer till doktorn åt mig när jag själv inte orkar!
Jag bara ligger….är jättesvag då jag knappt kan äta nåt.

Så igår ringde han gyn o sa att dom måste hjälpa mig….

Fick åka in o prata med doktorn, orkade kanppt gå till bilen. Husbandet fick stötta…..

Uppe hos doktorn fick vi titta på underverks pricken!

Först fick vi hjärtat i halsgropen då hon sa att jag blödde…..visste inte det själv. Men det var lite blod där….

Jag tappa huvudet direkt o blev kall o tänkte att det är på väg ut igen! "Jävla pisshevete….men kom ut då för fan o dröj inte där inne i onödan!" var känslan.

Vänta nu säger doktorn så ska vi titta……

O där inne låg en liten myra……som var 4 mm…..med tickande hjärta!

Tårarna rann ner för mina kinder……

Blödningen kunde hon inte förklara mer än att man ibland blöder, jag har nog lite sköra slemhinnor pga av progesteronet jag tar oxå! Har inte blödit en endaste droppe utan de hon hitta var därinne! Så vi hoppas…..ska tillbaka om 2 veckor o kolla pyret!

Nu vet ni ungefär vart jag är…i vår soffa…ligger jag o vill bara att dagarna går, kommer att bli heltids sjukskriven av det här illamåendet!

Har fått lite starkare tabletter som gör att jag inte kräks…..utan "bara" mår spyilla.

Kram på er o njut av mat, att ni kan va ute, att ni kan sätta er o fika huxflux, att ni kan åka till jobbet……ALLT som ett normalt liv ger. Det kan inte jag…i alla fall inte än!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Illamåendet är här!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x