Niinis kräkfis här!!

Är snabbt inne o läser lite kommentarer och ser att jag kanske måste avge en rapport….

Som sagt så mår jag illa (underdrift), jag kräks flera gånger per dag 🙁 Vissa dagar känns livet piss och jag känner hur deppigheten slår sig in i skallen o bröstet. MEN, jag har en underbar man…..en helt fantastisk man som orkar lyfta upp mig när livet känns tufft! Hur hade man klarat dettta som ensamstående……. fy fan!!

Han peppar mig…. baddar min panna när jag står ovanför porslinsguden (toan) o hulkar luft med ögonen utstående en halvmeter från huvudet…..det blir bara luft kvar när man har spytt det som finns i magen! Han torkar kräks på golvet när jag inte hunnit till toan, han hämtar allt jag vill ha….dessutom pussar han mig i pannan o säger att jag är det vackraste som finns och att han är så stolt över mig o magen!

Snacka om att det är värt att ge honom en liten rosa bebis….. han är såå värd varenda spya! 🙂 Även om jag känner att jag gärna skulle byta ett tag med honom…..

Jo, men tufft är det…..jag är så aaaavis på alla som INTE mår dåligt i sina graviditeter utan bara rumlar runt på rosa moln o mår perfekt! Varför mår jag såhär illa för???? Har jag gjort nåt ont??? Födde jag 14 ungar i mitt förra liv utan att må dåligt???

Ja, magen har börjat puta….den går inte att dölja längre…..husbandet blir pirrig varje gång han ser den!! 🙂 Brösten är stora och ådriga :D…..hela min kropp skriker graviiiiid! Det kanske börja puta tidigt när man väntar sin tredje??? Eller vad säger du Pedlis??

Jag är sjuksriven heltid…. till den 18:e maj, sen får vi se….spyr jag såhär går det inte o jobba!

Jag var ute för första gången i lördags, då åkte hela familjen på färd! O det var sjukt skönt o komma ut….osminkad, blek, håret på skaft o träningsoverall…..thats me now, gick på stan utan o bry mig! Snacka om urmorsa man är redan… 🙂

Nu vill jag bara att veckorna går…. att illamåendet ger med sig lite så att jag får njuta av våren! Av vår bebis i magen…. ja allt!

Saknar er alla ska ni veta…orkar ju inte läsa här nånting!!

Hoppas ni mår bra o att era liv leker i vårvädret! Nåväl..vad är väl en bak på slottet….:)

Puss o kram

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

En rapport från helvetet!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x