Skitpositivt inlägg idag…..NOT!!

3 dagar utan spyor…… o där var rekordet, för i morse så satte det igång igen. SPYYYYYR..

Så kul äre o va på smällen! Nej, jag tycker faktiskt inte att det är det, hur kontroversiellt o fult det än må låta så tycker jag inte att det är ett skit kul just nu! Fan, illamåendet ligger som ett täcke över mig för 8:e veckan i rad, jag har legat i vårt hus o glott nu i snart 8 veckor….. Allt är äckligt, husbandet, barnen, katten, jag själv, huset, alla grejer, alla lukter ALLT!

Nu kan det här illamåendet sticka o klara sig, schas, dra..ingen vill ha dig här….CAPICE??

Thedde har TALANG 2008 i skolan, han är komferencier, han frågade "Mamma, mår du lite bättre så skulle jag bli glad om du kom o kolla"
Visst hjärtat, jag skulle så gääääärna göra det men du förstår att mamma är mer grön än hudfärgad gubben! Fan, kan inte leva normalt såhär ju…

URSÄKTA ALLT GNÄLL MEN IBLAND BLIR MAN FAN RIKTIGT TRÖTT PÅ SKITEN!!

Hur mycket kul har jag o skriva om när jag aldrig gör nåt? Jag glor på varje TV program o varje reklamsnutt, jag spyr på det me snart! När jag mår som sämst har jag ingen energi heller, orkar ingenting o det stör mig…..om jag bara orkade göra nåt så kanske man skulle tänka på annat….. nåväl, glömmer bort det gör man aldrig men koncentrerar sig på annat!

SKITSAMMA, jag fortsätter tugga mina Lergigan (illamående tabletter) o ber till spygudarna att släppa taget om mig NU NU NU NU NU NU NU!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fönsterputsar´n

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x