Ett inlägg om lite annat än spyer!

Måndag morgon!

Spyerna fortsätter så inget nytt på den fronten, tänkte jag skulle försöka skriva om nåt annat än det!

Denna veckan händer en hel del i mitt annars jäkligt tråkiga liv just nu! På torsdag ska vi på ultraljud, ett sånt som kallas för KUB/NUPP. Kolla vätskan i nacken på bebis, jämföra med min ålder, mitt blodprov o min vikt! Då får man fram ett tal som talar om om vi har en sjuk bebis eller en frisk bebis!

Det här är nåt man blir erbjuden i vårt landsting när man är över 35. JAPP, där fick man det kastat i ansiktet: "Du är egentligen för gammal för att skaffa barn…o visste du inte det så erbjuder vi dig ett sånt här du-är-för-gammal-test"!!

Nää..missförstå mig rätt, det är skitabra att det finns…… för ifall siffrorna visar åt skogen så går man vidare med fostervattenprov för att säkra om bebis verkligen är sjuk! Anledningen till detta är ju att de helst inte vill göra FVP i första skedet eftersom det finns missfallsrisk på det…. o det känns som vi fått tillräckligt av den biten!

Vad vi gör med eventuellt svar går jag inte mer in på….det känns fortfarande väldigt privat.

På fredag är det inskrivning på mödravården. Då ska man vara under uppsikt på riktigt…mäta, väga, kolla, klämma, lyssna fram tills bebis e klar o komma ut till oss!

Mmm just det….. "lilla fin" heter den nu när den är i magen! Kom på det nyss! Gulligt va? 🙂 Jag vet, man blir så sliskigt larvig när man är på smällen….;)

Nu ska jag runt o kika bland era bloggar!

PUSS & KRAM

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Skitpositivt inlägg idag…..NOT!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x