Barnvagnsdjungel o avslutning…

Jag hade en gång en kabel…till kameran….

…hade oxå en gång en blogg som inte flyttar hela tiden och det tar flera dagar!

Ibland har man stora planer som att lägga in massor med bilder från en massa händelser man varit med om, sen blir det bara kattskit av allt eftersom man saknar en viss kabel….. men när man sen hämtat sig av irritationen och ska göra ett inlägg ändå, så har bloggfan flyttat och själva flytten tar 300 år! SNAAAAARK!!!

Skitsamma, jag lägger in det nån annan dag…. så sammanfattar jag de senaste dagarna då istället.

Vad händer här då??

Ja, vi har vart o tittat på vagn. Men hallååå….. är det en djungel eller? Fattar fan ingenting längre! När jag för ca 13 år sen gled in i barnvagsbutiken o skulle köpa vagn fanns det 3 olika märken o välja på, THAT´S IT! Då var det inte så svårt….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jobbigt….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x