Min gravidmage i v. 17

Ja, för 10 år sen när jag väntade bebis så fanns inga giveaways. Fanns inga gravidpaket man fick hämta ut helt gratis…. Det här hämtade maken o jag ut när vi var o kikade på barnvagn. Ett helt startset. Innehåller newborn blöjor, filt, napp, prover, tuttskydd och en massa tidningar.

Sen fick vi det som jag personligen tycker är ett sånt JÄKLA bra påhitt!! En blöjhink med slutbara påsar som INTE STINKER!! Man kastar i blöjan o så är det en påse som omsluter den….sen fortsätter det så i en låååång svans liksom. Hur bra är inte det?? För er som inte vet så stinker hinkar med blöjor i….det luktar snudd på dödsilla. Man blir grön varje gång den ska tömmas liksom…. men inte nu serru! 😀

Snart vecka 18….. på torsdag……. o här är min mage. Jag kan lugna er med att jag vägde mig i morse och jag har gått upp 1 helt kilo!!! WOOOW…. Fattar fan inte, men tror det beror på att jag inte klarar av o äta godis o dricka läsk som var mitt favvo förut! Klarar inte heller för feta grejer…. sen spydde jag ju som besatt i början o rasa i vikt. Nu ska jag väl gå upp det o så… Men, ingen är gladare än jag, slipper gärna o gå upp 25 pannor som ajg gjorde med grabbarna. SNARK. 160 cm lång o vägde 85 på BB, jihoooooooo….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Min baconröra!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x