Den här morgonen kan dra….

MORR….idag blir det mycket svordomar!

Ursäkta, ingen bra morgon detta…..solen skiner o allt men det verkar inte räcka till för mitt humör!

Allt började ju redan igår kväll, gäääääääääääsp……fy fan så jäkla dligt Sverige spelade!! Det blev verkligen perestrojka som sopade banan med oss. Jag va så förbannat irriterad hela matchen igenom. Sverige åstadkom ju INGENTING! Det var det absolut sämsta jag sett. Såg ut som ett korpgäng från Mottala fått på sig sveriges landslagsdräkt och försökte spela fotboll. LOOOHOOOOOSEEEHEEEEEERS!!!! Urdåligt…… Finns knappt ord. Men men….. nu fortsätter vi kolla på EM, på RIKTIG fotboll.

Sen i morse…. jaja, jag har norra europas tröttaste 9 åring utan konkurrens. Han är så trött så man tror att han supit sig full kvällen innan, han är trött som en som sovstrejkat i 2 månader och sover sin första natt. Det är ett skämt!!
Jag får börja med att snällt be honom gå upp, vi pratar hästar o allt vad det är för att han liksom ska piggna till. Jag går ut ur sovrummet o kommer tillbaka efter 1 minut. DÅ toksnarkar han igen.. sådär håller vi på tills jag kokar över o säger att nu åker mamma om 5 minuter o lämnar dig hemma om du går upp. Sen är han sur som en citron o blänger på alla när han väl kommer upp i sitt hår som står upp en sådär 30 cm. Så idag lämnade man av en citron……

Till råga på allt har jag glömt matlådan, mina mackor o frukten…. det är ett måste nu när jag är gravid. Får inte jag äta typ varannan timme mår jag illa som fan….så nu ligger det snyggt på köksbordet! GRRRR…. fan.

Jävla skitmorron!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu sopar vi banan med perestrojka!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x