Hamnfest i bilder

Igår var det en underbar solig kväll….. vi åt, drack (alla andra drack god öl utom jag, loka är mitt kall nu), pladdrade, tittade på folk. Att bero på att titta på folk. Åh herregud, det finns verkligen folk till allt. Var kommer alla ifrån? Gömmer dom sig resten av året för att dyka upp just på festivalen. Raggare, folk som fastnat på 80 talet…, depprockare med färglada kläder 😉 (ironi), konstiga gothare med konstiga rakade huvuden….tofsar kvar här o var. Jag blir fan rädd ju….

Min kompis L:s dotter försvann i allt vimmel. Hon är tydligen specialist på det. Jag fick hjärtat i halsgropen, hela sällkapet bredde ut sig för att leta på hela området. Lite läskigt med tanke på att det ligger precis vid vattnet. Men hon den lilla vildingen drog till tivolit som låg längst bort på området o sket fulla fan i att hon gick själv. Vi hittade henne till slut…. GÖTT. Jag börja gråta…. hmmm, känslig som vanligt då! Jag grät, men inte L…. haha.

Hur som helst var det helt okej, trevligt sällskap o så…. vi va hemma i städad tid. Tror dock att många har väldans ont i huvudet idag. Dom va INTE hemma i städad tid.

Här har vi våra kompisar Kattis & Beine. Det tog X antal foton för att få till det här! Här härmas tydligen K:s dotters pose när hon blir fotograferad. EN sån 18 års pose a´la tonårsbloggar. Ungefär som en bild på mig här nedan i ett inlägg, när jag hade min nya bruna/svarta tunika 😉

Ja….tony blev glad o få va me på bild. Tänkte mest på folkhavet bakom när jag tog fotot! 🙂

Lisette med sin son Angus. Det var hennes dotter som försvann…. synd jag inte fick med hennes flintfläck på andra sidan. Kattis hade tydligen sluntit med rakapparaten så de fick raka bort en stooooor fläck!

Kolla vädret…o allt folk. Massor…

Det här åt jag! Sådär gott va det….

Beine lite störd av solen.

O så dök lilla Elliot upp o sög sin mamma på pengar. 🙂 GOTT med sockervadd tycker han…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Festivalstart ikväll

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x