Nu jäklar tar vi dom!!!

Sitter vid köksbordet nu…har precis lagat en helt ny maträtt jag aldrig testat. Har ju lite lågt järnvärde så jag måste få i mig järn genom maten. Vägrar äta järntabletter som gör att jag spyyr igen….. blütsaften glömmer jag hela tiden. Så nu har jag börjat äta järnrikt.

Idag blev det kasslergratäng med broccoli…. o så äter jag sallad gjord på bl a bladspenat. GÖTT! Tony gillar inte broccoli….men han får lära sig den kräsna pojken! Uppfödd på landet o allt…så trodde jag ärligt talat att man åt allt från grisöron till hemmagjord korv. Ibland gödsel om det inte finns tillräckligt med affärer öppna i närheten… så att han är kräsen känns helt konstigt.

Han har väl lärt sig äta en del annorlunda sen vi träffades…. men de inte mycket. Han vägrar t.o.m smaka, ni vet som små barn kan vara. "Näääää…usch va äckligt" fast man inte haft det i munnen ens.

Sitter och försöker buda hem en remote till vårt nintendo wii, men de e nån jävel som inte kan hålla fingrarna borta från tangenterna utan bara bjuder över mig! Fan då blir ju jag som en speldjävul, så plötsligt har jag gett mycket mer för den än vad den skulle kostat i butik här hemma! SNARK!! Vad gör man inte för o vinna? 🙂

Hur som helst så måste en ny remote hit nu….fick spela super mario cart i helgen o har fått grymt blodad tand. Vi körde parvis…. jag o tony mot dom. Dom spöa oss med bara några poäng…antagligen för att jag har en fantastisk inlevelse o fladdrar i hela rummet upp o ner. Lite svårt att hålla sig på banan då tyvärr…. Men nu jävlar ska det tränas, sen ska dom bli hembjudna på lite käk. Sen låser vi fast dom i spelrummet tills vi vunnit.

Ja… så kul kan man ha när man ungås med oss! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fortfarande irriterad…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x