Beklagar mig lite….. jag måste…..

Nepp, det blir ingen remote på Tradera, dom har gått in i en pakt mot mig dom jävlarna…..nu skiter jag i det o köper en nån annanstans! SKITGUBBAR!!

Vet inte vad som händer med min hud?? Jag fjällar….. på riktigt….jag flagar skinn som fan. Överallt på hela kroppen…magen e torr som fnöske. Inte vill jag smörja in mig heller (har aldrig gjort det eftersom jag inte behövt)…..dessutom stinker alla insmörjningsmedel värre än skit tycker jag. Så jag får väl se ut såhär….draken Nina! 🙁

Dessutom har mina illamåendetabletter tagit sluuuuut….o utan dom är jag inte människa, allt som redan är äckligt blir 7000 resor värre o äckligare utan dessa tabletter. Jag kan ju knappt leva utan dom…. Ringde GYN nyss o skulle få ett nytt lass utskrivet. Tänk att dom fortfarande tycker det är så konstigt att man mår illa fortfarande? Asså…. på riktigt så finns det några fraser som irriterar mig fetmycket. Vill du inte att jag ska bli sur kan du undvika fraserna:

* "När ska du ha??" jag svarar November. "Men guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud, är du säker på att det är 1?" Skit i den frasen, jag vet att jag är skitstor…. men ge fan i o påminna mig om det! MORR. Ibland efterföljs oxå frasen av: "När jag väntade barn så fick inte jag mage förrän i sjätte månaden…" Nähää, va kul för dig…jag får mage så fort det är ett plus på stickan! O går upp närmare 30 kilo..känn på den…..

* "Men mår du illa fortfarande?" neeee, jag ljuger för att få lite sympati, jag älskar måilla sympati. GAAAAH…. vafan tror du?? O nu hoppas jag att jag efter denna graviditet ALDRIG mer ska behöva må illa. På sant!! Gud däruppe…. se till att hålla alla jävla magsjukor mil ifrån mig, OK??

Ja, sådär…nu känns det lite bättre 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu jäklar tar vi dom!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x