Tonårsoro….

Blodtrycksfall igen…. tänk att man kan må så jäkla piss som man gör då…. vill bara ligga ner. Undra om jag ska köpa en soffa till jobbet, en fluffig jävel som man kan ligga o peta sig i naveln i….BLÄÄÄÄ näääää, fyyyy fan så vidrigt!! Är det nåt jag inte tål så är det att bli petad i naveln, UÄK jag spyr nästan! Men en fluffig soffa o ta lite powernaps i vore ju faktiskt inte fel….

Mer då?

Kidsen har sista veckan sommarlov, idag ska dom åka med sin farmor o farfar till Gustavsvik i Örebro o bada. Det är en årlig grej det där, att åka iväg o göra nå skoj….

Börjar få lite småångest över att min största grabb är hela 12 år, ska börja 6:an och byta skola till en högstadieskola. Vilka dregg finns inte där då? Raggarungar som kanske påverkar mitt lilla hallonbarn att bli en tonårsbest som hittar på massa satyg och blir uppkäftig mot sin lilla mamma. Huuu…hur ska man kunna skydda dom mot sånt?? Troligen så kan man inte det….man kan bara hoppas på att han håller sig till sina sportiga vänner, tänker bara på fotboll o innebandy och går o lägger sig 9 varje kväll. 🙂 Tills han fyller 18!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag har fått en varning!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x