Katten…

I morse hände en rätt kul grej, katten låg vid sidan av min mage, inte PÅ för han är en riktigt FET katt…då kräks jag…..
Vet inte om han märkt att det ska komma ett "objekt" till familjen som han säkerligen kommer vara en hel del svartsjuk på. Allt fokus kommer läggas på lilla knytet när han kommer, SÅKLART! Detta kan komma att stickas rätt rejält i ögonen på vår katt..helst att husbandet (som är hans favorit) ska gulla med "objektet"!

När han låg där o kurra o spann det högsta han kunde så vart de ett JÄKLA liv i magen, han sparka som en galning. Vet inte om han trivdes o höra det kurrande ljudet eller vad…..han drog en rejäl känga på katten som låg på min mage. Han röck till lite o o kollade åt sidan o tänkte säkert: VA I H-E VAR DET DÄR?? Undra om katten fattar nåt….ja alltså, den har ju inte världens största hjärna men undrar om den fattar att det är nåt stort på gång??

Det här skulle lika gärna vara mina egna ord! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mina verk….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x