3D dagen är här…..brrr….NERVÖÖÖS!!

ÄR SÅ SPÄND!!

Idag ska vi få titta på vår bebis…..

Usch, jag är riktigt nervös, varför vet jag inte…..bara det att jag ibland får såna svarta tankar att det skulle vara nåt fel på vår bebis. Att jag ju inte bara KAN ha sån tur att jag får ett välskapt friskt barn IGEN! Att dom på rutinultraljudet missade eller inte såg att det var nåt knas på bebis…..

Känns som dom först ska filma bebis utan o visa mig, och om allt är fint så kan jag få titta…. jag vet, jag är nog lite muppig oxå!! :/ Jag tror att hela min missfallshistoria har gjort mig lite ärrad…. och mitt sinne inte riktigt vågar slappna av och våga hoppas på att allt ska gå bra och att vi ska få en frisk, levande bebis!

Wish us luck!! Jag återkommer med bilder när vi vart där….

Vi ska besöka tatueringsmässan på MÛNCHEN BRYGGERIET efter besöket oxå… så jag kanske har hittat nåt coolt, eller tatuerat en stor björn på arslet eller nåt som ni kan få bild på 😀

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Putsat ringarna….. nu håller kärleken ännu bättre!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x