Dravvel

Den här veckan har jag börjat jobba halvtid….. mamma o jag delar på min tjänst just nu. Vi jobbar ju i familjeföretaget så nu, såhär i efterhand så känns det som ALLT liksom varit meningen.

* Att vi fick 3 missfall.
* Att mamma ruttna ur på sitt jobb och sa upp sig o blev hemmafru istället.
* Att mamma hoppat in på mitt jobb o jobbat lite då o då. (Mamma är ekonom)
* Att jag blev gravid och det äntligen lyckades.
* Att mamma mer än gärna tagit mina sjukvik (graviditetsillamående).
* Att jag har semester sparat och att jag fr o m den här veckan jobbar halvtid.
* Att mamma tar över mitt grav-vik.

PERFA JU!!

Så idag är jag ledig o har sovit ända till halv sju, de e RÅlänge för o vara mig ska ni veta. SKÖÖÖNT….

IDAG SKA VI ÅKA O HÄMTA BADKARET….lalallallaaaallllaaaallaaaaaaaaaaaaaaaaa….. är så jäkla glad för det fortfarande. Det ska kopplas i direkt o så ska jag göra myspys, bilder kommer så fort de e klart. Tänkte jag skulle lägga ut bilder på hela vår renovering oxå, (tänkt göra det i ett år snart…snaark) jag har före och efter bilder som jag tänkte visa er så ni får se hur vi slitit här!! 🙂

Just ja, sen har ju jag o husbandet vart o fixat barnens pappas lya. Han har flyttat så vi har hållt till där varje kväll den här vekan o packat upp kartonger. Gissar att det blir jag som sköter sånt tills det kommer in en ny flamma i hans liv. Hans mamma är pensionär med stelopererad rygg och en handled som inte fungerar med ständig värk så hon kan inte hjälpa till så mycket. Och eftersom jag är världens bästa EX och husbandet världens bästa MAN så har vi hjälpt honom i ordning. Känns bra i hjärtat o veta att barnen har fint omkring sig nu när de e hos pappa…..

Nu ska jag sparka upp gubben som måste till jobbet…. sen ska jag städa och fixa lite i vårt eget hem. Elliot har äntligen gått med på att börja försöka sova i sin egen säng. Vi får inte plats längre…han sparkar mig på magen oxå så nu sover jag knappt alls när han ligger bredvid mig. Han flyttar ner sitt rum på nerevåningen (där vi sover)… så får datarummet vara där uppe. Sen kommer ju lilla Milo oxå, men han behöver väl inte eget rum förrän om nåt år…..

SHIT VAD JAG DRAVLAR IDAG!!

HÖRT IGÅR PÅ MC DONALDS:

En kille kliver ur bilen med sin kompis utanför Mc Donalds.

"Jag vet vad du har gjort jag….fniss…."

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tandställning….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x