C´mon and svett….

Angående natten som gick…..

TRUMVIRVEL!!!!! Daaamtadaaaaaaaaa………….

Elliot sov i sin säng hela natten!!! Hajajr ni?? Han gick o la sig där själv, somna nästan direkt o sov till morgonen när vi väckte honom!! HALLLLEEEELLUUUUJJJJAAAAAAAAAAAAAAA!!! Vi är såå lyckliga….o han själv oxå! Plutten, han va så stolt över sig själv!

Sen så är ju jag den mest svettiga gravidos-kvinnan som går i ett par skor! Måste ha fönstret öppet som fan i sovrummet, ingen liten glipa liksom utan rejält tilltaget öppnat fönster! Gubben håller på o fryser sönder sig när vi väl ska gå o lägga oss….

I morse hade myggorna haft fest på hans arsel som han uttryckte det….. men, om han ens skulle försöka stänga fönstret skulle jag lappa till han! Ge fan i mitt öppna fönster!!!

// Svettstina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tonåringar

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x