Hästnäsborrar och lermask!

Igår blev det bara en massa fixa o dona med tvätt o taxiservice….. ja skjutsa ungar o karl över halva byn.

Fotbollsträning
Ridning
Läxläsning
Lovat titta på ridningen

….stod de på schemat….

Här har vi han alldeles lycklig med sin favvohäst Sickla!!

Själv noterade jag att Sickla hade väldigt stora näsborrar när hon precis gäspat.
O hörrni, det sjuka är att när tränset ska på så börjar dom gäspa…betyder typ: "Could´´t care less"

Näst sist där i gröna tröjan….

Själv fick jag ett hysteriskt skrattanfall mitt i ridningen, det var när de skulle galoppera. En utav tjejerna i Elliots grupp såg sjukt rolig ut när hon galoppera. HEMSKT att man skrattar men jag kunde verkligen inte hålla mig…. Hon satt långt bak i sadeln o liksom hoppa o small i sadeln så det nästan dåna i ridhuset. Höjden av asgarv kom när tony tittade lidande på henne o sa "AJ" högt…. då gick det inte längre, tårarna spruta o de tysta ridhuset undrade säkert vad jag skrattade åt. Jag tjööööt…. o gräääät….. o var på väg ut flera gånger då jag inte kunde sluta heller. Tony tycker sånt e kul o garvar lika mycket bredvid….dessutom öser han på lite till för o få mig till just det här…ja ni hajjar, hela situationen blir helt bisarr till slut.

Nåväl….

Hem, ta en dusch….. kleta på masken så jag skrämde slag på halva familjen.
Ni kanske fattar varför…. HILFE!!! Helst med djävulsögonen till det….

Skönt var det i alla fall….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

JIHOOO …. …

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x