Varför är det så svårt att träffa rätt man??

Jag såg att Jennifer Aniston gick ut och gav lite råd i hur man får kärleken att hålla. Hmmm…mig veterligen så går det väl inte så bra för henne!? Det må vara så att hon själv kommit på att vad det är MAN INTE SKA GÖRA i en relation eftersom hon verkar ha allt annat än flyt!

Nu känner ju inte jag JEN 🙂 men vill inte tro att hon är desperat eller hemsk på nåt sätt. Hon har helt enkelt inte träffat RÄTT än bara!

Jag har själv några singelkompisar kvar som jag känner är riktigt bra tjejer, riktiga KAP!! Varför är det då så svårt att ibland träffa rätt??

Jag har en tjejkompis som testat lite av varje…… hon har varit sambo, KK, haft "vi träffas massor  men vi är inte ihop" relationer, 5 barnspappe relation…allt. När det känns rätt för henne känns det inte rätt för killen hon träffar, när det verkar kännas rätt för killen så har hon redan ledsnat! Hon kan liksom inte ge sig in i nåt om det inte känns attraktivt, o det hajjar jag…huuu o leva i ett förhållande där man är typ vänner! *ryser* Det måste finnas attraktion, lite heta känslor och givetvis stor värme, kärlek o respekt.

Men varför vill tjejer ofta ha sånt man inte kan få?? Eller killar som är svåra? Varför är det så intressant?? Varför attraherar såna människor….. har ju själv träffat IDIOTER som var svåra o som jag sprang benen av mig för. Fy fan va jag har idiotförklarat mig själv många gånger för det!!! IDIOT IDIOT IDIOT!!!

Min kompis t ex lägger benen på ryggen direkt om nån kille faller för henne…..alltså faller för henne på riktigt. Då kan hon inte andas, hon är inte tänd på han o.s.v. Gissa om vi snackat om detta i timmar?? Sedan så är det tvärtom när han känns avlägset svår…. FAN så jäkla jobbigt det ska behöva vara!

Är det nån som klurat ut det här???

Aja, Jennifer verkar oxå ha lite svårigheter o hitta rätt…. så det verkar va en världslig sak! Skillnaden på JEN o min kompis är väl att hennes sökfält är 1000 000 ggr större än min kompis sökfält! SUCK….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Idag har nåt stort hänt här hemma!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x