En sjuk bild….

Ja, sådär….

Efter att husbandet varit här, ätit lunch med mig och klappat mig på huvudet så känns det bättre. Min plan för sockerskålen fr o m nu blir att köpa en ny. EN ny fin med lock på… som sockerskålsgubben och jag kan vara nöjda med…båda TVÅ! Vi kompromissar helt enkelt…. men MY GOD om den jäveln gnäller över nästa burk! Då blir det krig….

Hur gör ni med ert socker? Näää…skämta bara…. 😀 Nu skiter vi i det förbannade sockret.

Nåt annat kul då?

Ja… kolla vad man kan göra bara genom att skaka på huvudet riktigt fort och samtidigt ta en bild.

Testa vettja… men var beredd på att tappa en och annan hjärncell.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FITTGUBBE…fy fan så arg jag är!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x