FITTGUBBE…fy fan så arg jag är!

Det här var ingen bra dag hörrni… neee….. jag är ASIRRITERAD!!!

Tänk er scenariot:
På mitt jobb så är det bara karlar som jobbar, jag jobbar ju i familjeföretaget där min pappa är ägare….. när det bara är karlar på ett jobb så ser det ju ut därefter. Ingen finess, ingen touch…allt är bara praktiskt utan känsla. Typ sockret ligger i en stor jävla burk med julmotiv som innehållit pepparkakor och som vi fått från en kund. Förlåt om jag råkar dra alla över en kam nu, jag VET att det finns killar som kan sånt oxå..men dom är fanimig få o finns definitvt inte på vårt jobb!

I vårt kök har jag gjort lite av en kraftansträngning med gardiner, blommor, värmeljus, fina dukar och små korgar att ha allt som behövs till fikat i. Då har jag oxå köpt en stor bambuskål som vi har haft sockret i. Eftrer fikat igår så var det nån jävel som ÅTERIGEN hällt över alla sockerbitar till den förbannade julburken!

Jag stövlar in på fikat vid nio o frågar om inte min nya burk till sockret dög?? han som gjort det svarade jävligt otrevligt och menade på att de ju blev dammigt av att ligga där utan lock o att burken är utmärkt….

Jag blev så jävla förbannad så jag skaka…… farsan stackarn började kvickt att prata om nåt annat när han såg att hans dotter höll på att explodera. Hade de inte vart för farsan i det läget hade nog Niinis ställt till med en scen idag! JÄVLA FITTGUBBE…. FUCK OFF!

Bedöm själva…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kärringjävlar i bilar!! GRRRR…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x