Piuuuuh….

Nyss kommit från föräldragruppen….. o igår var det profylaxträning igen. Början av veckorna kantas av en hel del barneri för vår del.

Igår snacka vi riktig träning på profylaxen, våra karlar fick nypa oss hårt som FAN så att vi skulle kunna andas oss igenom det onda…. baksidan på mina överarmar måste vara blåa idag, satt o tänkte lite tyst för mig själv att "Fan va du ska få sen din jävel…..!"
För jag vet att husbandet NJÖT i fulla drag av det där…. jag bara vet det. Han har en liten sadistisk sida och när det blir sådär lagligt att göra lite illa så kunde jag nästan med ögon i nacken se hans förtjusning över att han skulle få nypa mig nästan det hårdaste han kan.
Men hörrni, så jäkla bra träning….. so far är jag o husbandet tvärtnöjda med den här profylaxkursen. WOW säger vi bara…. Marie vår lärare är så jävla skitbra oxå, helt underbar….jag skulle kunna betala för att få ha henne som min barnmorska sen när det är dax!

Känner ni nån som ska ha barn snart och bor i mellansverige är det värt varenda spänn o gå

Att bero på karlar, jooo…. just ja….. i helgen satt jag o karln i soffan, jag i mysbyxor o ett linne. Då tar husbandet mig på överarmen o utbrister, "Lilla gumman, nu börjar du bli grov över armarna….."
Vad i helvete!!!
Det är som o tala om för en björn att han har brun päls, för katten att han har sträv tunga, för en tvåmeters snubbe att han är lång, för en bil att den har 4 hjul……. osv. Fan så jag lacka, o blev ledsen…. alltså. Jag VET ju att jag börjar bli grov men måste man tala om det för mig?? Jag behöver verkligen inte den inforamtionen just nu eftersom jag så jävla noga vet hur jag ser ut ……

Han kom på det efter en stund… att jag kanske inte ska informera henne om vad som händer med hennes kropp nån mer gång. Hon vet det såväl själv….

Men kan inte detta va lite typiskt karlar? Vara lite klämkäcka o typ säga en sån sak i förbifarten utan o tänka på konsekvenserna??? Friskt vågat kan jag känna…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vårta i fejjan??

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x