Blondinbellas alkoholvanor??

Ja hörrni…. vad ska man säga???

Ja, självklart har väl de flesta ungdomar druckit något innan sin 18 årsdag, eller har jag fel?

Personligen tycker jag det är helt ok för Blondinbella att få dricka lite alkohol tillsammans med sina vänner och jag tror definitivt inte att hon INTE kan ha ordning på sina alkoholvanor. Jag var definitivt inte bättre själv, absolut INTE!! Tvärtom så festade jag nog på rätt friskt i 17 årsålder…..

Det som är problemet här är väl att jäkligt många tjejer i tonåren läser hennes blogg, vad har hon…ca 600 000 läsare. Och om de ser upp till henne så kan det ju tyckas att hon ska föregå med gott exempel, vara en förebild osv. Där får kanske inte alkohol plats? Många föräldrar kanske reagerar på just det? Givetvis en och annan avis tjej oxå…..

Å vad ska socialtjänsten göra om en anmälan kommer in? Sitt jobb såklart…. o det är väl att slå föräldrarna en signal.

Usch, fan va jobbigt det måste vara o va så offentlig? Nån från socialen ringer morsan för att man druckit vin me polarna….. o skrivit ut det på sin blogg. Hmm… tror inte hon är ensam om det, men jag kan kanske förstå att där ute finns en och annan förälder som tänker på sina barns bästa och kanske försöker överbeskydda sina ungar från det oundvikliga!

Lagen i sverige säger ju att man måste vara 18 år för alkoholhaltiga drycker……..suck….. skitsamma, nu har jag lagt ner tillräckligt med tid på BB:s alkoholvanor.

Snart börjar min egen oro för min unge som ska bli äldre o äldre o dricka alkohol såklart…. jag förväntar mig inget annat, jag är ju hans mor….hmrpf…. Å som sagt var så var hans mor inte bättre. Vi har redan börjat prata om det eftersom frågorna ibland kommer. Det enda jag har sagt är att vad för mycket alkohol kan göra, att man inte vet hur mycket man tål till en början, hur farligt det kan vara och hur annorlunda man blir och att till mamma kan man alltid ringa, vad som än händer!!! Jag åker jorden runt o hämtar er om det skulle vara så!

Huuu…ni hittar väl mig gråtande här på bloggen när det hänt för första gången…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ta er tid för AVSLAPPNING….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x