The cat has been injured!

Jag är lite fundersam över vår katt….

Häromdan kom han haltande hem med ett litet sår under sin bakre tass. Vi gjorde rent det o såg inget konsigt mer än ett litet sår på själva trampdynan. Ringde för säkerhetsskull till veterinären men dom verkar ju vara nå jäkla utsugare för fasen.

"Ja kom hit till drop-in tiden så röntgar vi katten" What??? Röntga för ett yttepytte sår på trampdynan. Kom igen nu tanten…. de e säkert skitbra om katten har nåt större än ett sår men jag tänker inte pröjsa för en röntgen av ett litet sår.

Jag vet inte om jag får äta upp det nu…. katten haltar inte alls så farligt nu, knappt alls faktiskt…. men nu har det liksom dykt upp nåt skumt uppepå tassen. Typ som ett sår…o så ser han lite svullen ut. Han verkar dock inte ha så jätteont, vi har rengjort det flera gånger.

Ser ut såhär:

Några råd… ??? Avvaktar man eller borde man gå till vetrinären….. ??

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sitta o sova e sådär!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x