JÄVLA HELVETES SKIT……

Gomorrrrrrrrrrrrrrrrrrrooon!!

Jag e asförbannad….

I morse skjutsade jag familjen till respektive plats, skola 1 skola 2 och arbetsplats. Innan skola 2 så fick Thedde följa med mig o handla tänkte jag…..

…. det är ju kalas ikväll. Ville handla nu på förmiddan innan affären fullkomligen exploderar av fredagshandlarna! Sen har jag siktat in mig på ytterligare en ryamatta, en rund JÄTTEFIN som jag typ drömt om! Idag fick jag lön o tänkte att då köper jag den på en gång…..

Ska ta ut pengar o då snor den förbannade automaten mitt kort! VA I HELVETES JÄVLA FITTMASKIN!!!

Där står Thedde o jag med skägget i brevlådan o ba stirrar på uttagsautomaten!

Ponera att det skulle vart kväll…..ingen bank öppen…. o så hela helgen utan kortet! WTF!!!

Kom hem o ville ringa maken, han e toktjenis med vår bankkvinna så han får alltid ringa när det handlar om bankärenden! Jag är inget bra på att ringa just nu…jag lackar ju ur direkt! Näääeeeej…hittar inte telefonen!

HUSBANDET!!! NÄR DU LÄSER DET HÄR SÅ RINGER DU HEM FORT SOM FAN…..CAPICE!!!! DET ÄR SÄKERT DU SOM LAGT DEN NÅNSTANS….. 🙂

Hur blire nu med min matta som det bara finns en kvar av???

Hur blire nu med alla idioter i affären som jag ska trängas med???

Hur blire nu med mina jättebraiga förberedelse inför kalaset…..det är ju en del som ska fixas idag????

HUR BLIRE NUUUUUUUUUUUUUUUUUU???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Barnmorskebesök….. och ORDINERAD VILA!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x